SISÄLLÖNTUOTANTO


Tuntuuko sisällöntuotanto ja sosiaalisen median päivitys hankalalta tai aikaa vievältä? Minä olen apunasi!


Loppuuko vuorokaudesta tunnit, eikä aika riitä sisällöntuottamiseen? Haluaisit yrityksen sosiaalisen median kanavien tai yritysblogin päivittyvän säännöllisesti laadukkaalla sisällöllä, mutta todellisuudessa julkaiset epäsäännöllisesti, etkä suunnittele sisältöä etukäteen. Ratkaisu voi löytyä timanttisen sisällöntuotantosuunnitelman laatimisesta tai kokonaan sisällöntuotannon ulkoistamisesta.

Oli kyse yritysblogista tai sosiaalisen median kanavista, ei myynnin lisääminen tai muun tavoitteen saavuttaminen tapahdu sormia napsauttamalla. Sisältömarkkinoinnissa vaaditaan pitkäjänteistä, suunnitelmallista ja säännöllistä työtä. Millainen sisältö on hyödyllistä juuri sinun unelma-asiakkaalle ja mikä saa hänet kääntymään sinun palveluiden puoleen? Yhtä tärkeää on myös tarkastella tuloksia. Millaista sisältöä kannattaa suosia vielä jatkossakin?

Olen täällä sinua varten, mikäli tarvitset apua sisällöntuotantosuunnitelman laatimisessa tai haluat kokonaan ulkoistaa sisällöntuotannon, jolloin sinulla vapautuu aikaa muuhun. Teksteissäni panostan helppolukuisuuteen ja hakukoneystävällisyyteen. Hyvän tekstin lisäksi on erittäin tärkeää, että potentiaaliset asiakkaat löytävät sinun luoksesi hakukoneiden kautta. Sieltä ihmiset etsivät ongelmiinsa ratkaisuja.

Olen koonnut sinulle 4 erilaista vaihtoehtoa, joiden avulla saat suunnitelmallisen sisällöntuotannon käyntiin ja somekanavat aktiivisiksi. Ota minuun yhteyttä sähköpostitse elisa.aijala@gmail.com 
ja aletaan tuottamaan yrityksellesi tuloksellista sisältöä!


Huom! 
⬦ Sosiaalisen median kanavat, joihin tuotan sisältöä ovat tällä hetkellä Facebook ja Instagram
⬦ Kuvat eivät sisälly paketteihin. Kysy kuvista tarjous sähköpostitse.
⬦ Laskutus tapahtuu OP-kevytyrittäjä palvelun kautta.

Referenssit

Olen tuottanut sisältöä ja ottanut kuvia erilaisiin verkkojulkaisuihin sekä omaan hääblogiin vuodesta 2018 alkaen. Olen tehnyt useampia kaupallisia yhteistöitä, jotka ovat sisältäneet blogitekstejä ja sosiaalisen median julkaisuja.

Suomen suurin häämessujärjestäjä Love me do on palkinnut blogini kahdesti Vuoden Hääblogi kilpailussa kunniamaininnalla. Vuonna 2019 perusteena oli monipuolinen aihesisältö ja hääyhteisöllinen asenne. Vuonna 2020 kunniamaininnan perusteena oli blogin inspiroiva Instagram-tili.

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3