ESITTELYSSÄ AURORA

Jouluna 2016 olin ostanut miehelleni monta lahjaa, joista tiesin, että hän varmasti pitää. Yritin saada mieheni suostumaan siihen, että antaisimme toisillemme lahjat jo aatonaattona, kun saamme tyttömme nukkumaan. Millään hän ei suostunut ja ymmärsin heti lahjan saatuani miksi. Sain taivuteltua hänet siihen, että puolen yön jälkeen annamme lahjat toisillemme. Omasta paketistani löytyi konvehtirasia, rasian sisältä kirja ja kirjan alta pieni lahjapaketti. Sydämeni alkoi pamppailla, tätä hetkeä olin odottanut. Avasin rasian ja samassa rakkaani polvistui eteeni.

En epäröinyt hetkeäkään vastaustani. "Ulkonäön lisäksi arvostan sitä, että se on suomalaista käsityötä ja valmistettu Hämeenlinnan kupeessa Hattulassa."
Mieheni oli käynyt sormuksen ostamassa yhdessä tyttömme kanssa. Itse olin samaan aikaan kampaajalla hemmoteltavana, joten he pääsivät sinne salaa ja ilman hämäyksiä. Voi jesta mikä valinta! Niin siro ja kaunis!

Sormus on Hämeen Hopeajalosteen tuotantoa, Aurora -malliston timanttisormus. Sormus on valkokultainen ja siinä on viisi timanttia. Ulkonäön lisäksi arvostan sitä, että se on suomalaista käsityötä ja valmistettu Hämeenlinnan kupeessa Hattulassa. Tehtaanmyymälässä Hattulan Katinalassa myydään sormuksien lisäksi erilaisia koruja ja lahjatavaroita. Olimme myös tyytyväisiä palveluun mitä saimme. Suosittelen!


Myös vihkisormus on nyt ostettu, sormusjahdista kerron lisää myöhemmin.

-Bridelisa

PS. Bridelisa löytyy nyt myös Instagramista nimellä Bridelisablog

4 kommenttia

 1. Tosi kaunis tuo sinun Aurora:) Mulla on myös rivisormus kihlana ja nyt pitäisi koittaa löytää sille kaveri. Sinänsä kiva, että tuon tyyppisiin kihlasormuksiin pystyy yhdistelemään aika monentyyppisiä vihkisormuksia, mutta toisaalta vaikeaa, kun vaihtoehtoja on niin paljon!:D Ihanaa, että sulla on vihkisormusasiatkin jo hoidossa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! Ja kiitos, olen kyllä todella kiitollinen mieheni mausta ja silmästä, se ei ole vielä kertaakaan pettänyt <3 Minulla oli selkeä visio vihkisormuksesta, mutta se muuttui heti ensimmäistä sormusta kokeillessani. Loppujen lopuksi valinta oli todella helppo ja todellakin ihanaa, että se on jo hoidossa. Yksi asia vähemmän to do-listalla, vaikka nautinkin älyttömästi tästä häiden suunnittelusta!

  VastaaPoista
 3. Onpa romanttista ja ihanaa, että sun mies ja tytär oli käynyt valitsemassa sulle etukäteen sormuksen ja nuin kauniin <3 Mää en usko, että mun mies olisi osannut valita mulle sormusta ilman mua :D kirjotinkin juuri kosinnasta ja kihlajaisista blogiin :)
  https://www.lily.fi/blogit/kohta-hanen/kosinta-ja-kihjalaiset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä tunne kun toinen osasi valita juuri oikean sormuksen! <3

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3