BRIDELISA


⬦ Kuka on Bridelisa?

Nimeni on Elisa. Olen 29-vuotias, vaimo ja äiti. Olen opiskellut itselleni kaksi ammattia, sairaanhoitaja ja pukuompelija. Olen myös kukkien suuri rakastaja. Kukkarakkauteni alkoi vuonna 2007 Tampereen Tammelantorilta, jossa  työskentelin kukkien parissa.


Mistä hääbloggaaminen sai alkunsa?

Hääbloggaaminen sai alkunsa minun ja mieheni päätöksestä mennä naimisiin. Tarvitsin itselleni väylän, jonne puran kaiken hääinnostukseni. Häitämme vietettiin heinäkuussa 2019 Hämeenlinnassa. 

Haluan auttaa teitä suunnittelemaan juuri teidän näköiset häät ja siksi blogista löytyy paljon muutakin kuin tekstejä meidän omista häistä.


 ⬦ Mikä hääskenessä on parasta?

Hääskenessä parasta on ehdottomasti se positiivinen energia, joka vallitsee niin häätapahtumissa, nettipalstoilla kuin erilaisissa ryhmissäkin. Toisten morsiamien vertaistuki on aivan korvaamaton, sillä vain toinen morsian tietää, kuinka tärkeitä esimerkiksi kaikki häiden yksityiskohdat voivatkaan olla.

Hääskenen mahtavimpiin asioihin kuuluu myös kaikki hääblogit, joista voi ammentaa inspiraatiota ja lukea jo häitänsä juhlineiden vinkkejä siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei välttämättä. 


"Rakastan rokkia, mansikoita, muotia,
 hellyyden osoituksia, kukkia ja tietysti ystäviäni sekä perhettäni!"

Kuva Valokuvaus Laura Lindström
Meikki Kosmetologi Inka Westerlund
Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3