KURKISTUS KIRJAHYLLYYN - 3 HÄÄKIRJAA

Olen lukijana sellainen, että kun aloitan jonkun kirjan, niin luen sen mahdollisimman nopeasti loppuun, hurahdan siis. Sitten voikin olla kuukausien tai vuosien tauko, etten lue ollenkaan kirjoja. Hääsuunnittelun aluksi suuntasin omalle kirjahyllylle, sinne kun muutama hääkirja oli jo päätynyt. Kihlajaislahjaksi saimme kaksi hääkirjaa ja muutama muu on tullut ostettua itse. Jotta postaus ei venyisi liian pitkäksi, tässä niistä kolme.
Mary Norden - Hurmaavia hääideoita

 

Tämä kirja löysi tiensä meidän hyllyyn ensimmäisenä. Tämä valikoitui ensimmäiseksi luettavaksi, ehkä sen helppolukuisuuden ja lyhyen pituuden vuoksi. Kirja painottuu kuviin ja kuvateksteihin. Kirja antaa ideoita häiden yksityiskohtiin ja visuaalisen ilmeen viimeistelyyn; kattaukseen, kukkiin, vieraslahjoihin ja muistoesineisiin.

Netti on pullollaan hääideoita ja kuvia, joten tämän kirjan hankinta oli tarkemmin ajateltuna ehkä turhaa. Kuitenkin oli ihana saada silloin kihlauksen jälkeen käteen jotain konkreettista, jossa lukee HÄÄT! (and the wedding craziness began)Tiina-Emilia Kaunisto & Erika Voutilainen - Siksi tahdot HÄÄKIRJA 

 

Seuraavaksi vuorossa oli kirja, joka kertoo häiden historiasta, perinteistä ja käytänteistä.
Kirja on jaoteltu neljään osaan; 

⬦ I Ennen häitä
Miten ennen vanhaan valittiin puolisot, miten ja mitä kihlaus merkitsi, sormuksista, vieraista, polttareista ja hääpukumuodin historiasta.

⬦ II Mieti näitä ennen häitä
Mitä avioliitto tarkoittaa ihan oikeasti, miten se vaikuttaa arkeen ja mihin se sitoo. Kenen sukunimi otetaan ja muistilista nimenvaihtoon. Pohdintaa avioerosta ja avioehdosta.

⬦ III Häissä
Millainen vihkitilaisuus, vihkitilaisuuden historia ja tavat. Hääjuhla; samppanjahäät, kahvikutsut vai nyyttikestit. Tanssi, musiikki, hääleikit ja puheet.

⬦ IV Häiden jälkeen
Pitkään odotettu, jopa pelätty hääyö ja sen taiat. Huomenlahjat. Häämatka ja kuherruskuukausi. Häiden vuosipäivät.


Tämä kirja oli todella viihdyttävää lukemista. Oli hauska lukea, miten ennen on asioita tehty ( mm. morsiamet menneet naimisiin leipää kainaloissa ja povessa) ja millaiset juuret on tämän päivän hääjuhliin vakiintuneilla perinteillä. Myös hääyön historia on aika mielenkiintoinen. Suosittelen! Kirjassa on tosiaan viimeisenä lista häiden vuosipäivistä. Itse olen naimisiin mennessä 28vuotias, joten ehkä nuo Timanttihäät eli 60aviovuotta olisi sellainen saavutettavissa oleva tavoite.Marja Bonn - Häät: Onnistuneiden juhlien opas

 

Viimeiseksi luettu kirja on opas häiden suunnitteluun. Tästä kirjasta löytyy oikeastaan kaikki tieto, mitä hääsuunnittelun aikana tarvitsee. Täältä löytyy 12kk aikataulu suunnitteluun, budjettipohja, tietoa vihkimisestä, kuinka selvitä erikoistilasteista hääpäivänä, vinkkejä, suosituksia ym.
Tämä kirja on ollut tässä vaiheessa hääsuunnittelua se kaikkein tarpeellisin ja se onkin löytänyt paikkansa meidän ruokapöydän päästä missä se on aina käden ulottuvilla. Tälle myös suositus!


Eikä mun lukuinto ole vielä loppunut, joten antakaa omat vinkkinne kommenteihin. Tällä hetkellä hääkirjat ovat kuitenkin tauolla, koska posti toi meille uuden tulokkaan ja se on juuri naimisiin menneiden Jutta Gustafsbergin ja Juha Rouvisen Rakkauden Voimakirja!

 
-Bridelisa

1 kommentti

  1. Hei, nimeni on Mirja VÄINÄMÖINEN Olen Helsingistä, mutta siirryin Waterton Lakes National Park Kanadaan mieheni kanssa. Sanat eivät selitä, kuinka innostunut olen rikki avioliiton palauttamisesta, ja nyt mieheni on täysin palannut, kun jätin minut ja lapset toiselle naiselle. Olemme olleet naimisissa seitsemän vuotta, ja avioliiton aikana olemme saaneet sarjan taisteluja, jotka jatkoivat meitä, kunnes lopulta hän jätti kanssani ja lapsillemme ja muutti Australiaan toisen naisen kanssa. hän estänyt kaiken viestinnän, jonka hän tekee heidät virheelliseksi. Opetin, että elämäni oli ohi, ja lapseni opettivat, etteivät he koskaan näe isäänsä uudelleen. Yritin olla vahvoja vain lapsilleni, mutta en voinut hallita kipua, joka vaivasi sydäntäni, surun ja tuskan vuoksi, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yötä ajattelen häntä ja haluaisin aina, että hän palaisi kanssani, olin kirjaimellisesti hullu ja tarvitsin jumalallisen väliintulon, joten kerroin jokaiselle ongelmalleni ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita avioliitto. Hän viittasi minut hyvin voimakkaaseen miehen nimeen DrIginovia. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy siihen onneaan, että hän nautti tähän päivään. Drigbinovia voi auttaa, rikkoontuneita suhteita hän sanoi, että minun piti laittaa hänet kokeilemaan. Otin häneen yhteyttä hänen sähköpostiosoitteeseensa doctorigbinovia93@gmail.com ja hän antoi minulle ohjeet siitä, mitä tehdä, ja niin tein, niin hän teki rakkauden loitsun minulle. Suurimmalle yllätykselleni, kolmen viikon kuluttua, mieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän jäi meidät yhtä paljon kuin lapset, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä, ja aloin varjella kyyneleeni. Hän pyysi anteeksi hänen virhettään ja pyysi anteeksi, että hän aiheutti minulle ja lapsille aiheutuneen kivun. Näin hän tuli takaisin meille, paljon rakkautta ja iloa, ja siitä päivästä lähtien meidän avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Drigbinovian ansiosta hän on erittäin voimakas mies, joten päätin jakaa tarinanni niille naisille ja miehet, jotka kokivat tapahtuneen. Haluan teidän tietävän, että on olemassa ratkaisu. Drigbinovia on ratkaisu, todellinen ja voimakas kapellimestari, joka rukoili elää pitkään auttamaan naisia ​​ja lapsia kivun aikaansa. Ja sillä on myös loitsuja hivin, syövän jne. Parantamiseksi tai WhatsApp hänelle kautta +2348144480786 HYVÄ LUKI,

    VastaaPoista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3