MEIDÄN HÄITÄ VIETETÄÄN KIELORANNASSA

Eilen kävimme katsomassa juhlapaikkaa Alajärven rannassa. Seurakunnan vanha leirikeskus on saanut täysin uuden ilmeen ja on toiminut useamman vuoden kokous- ja juhlatilana. Aluksi Kieloranta jäi listaltamme pois sen melko kalliin hinnan vuoksi. Kun aloimme saada tarjouksia eri juhlatiloista, huomasimme, että ei tämä sittenkään ole edes kovin paljoa kalliimpi kuin muut. Joten sovimme myös tänne käynnin. Matkalla Kielorantaan, olimme varmoja, että tämä me varataan, mikäli sopiva vapaa viikonloppu heidän varauskalenteristaan löytyy."Kieloranta sijaitsee 12km päässä Hämeenlinnan keskustasta, järven rannassa, omassa rauhassaan. Täydellinen paikka meidän hääjuhlalle. "

Kielorannassa mahtuu pitämään jopa 120 hengen hääjuhlat, joten tähänkin paikkaan meidän 70hengen hääseurue mahtuu todella hyvin. Juhlatilassa ollessamme kuitenkin ihmettelimme, miten sinne 120 henkeä saisi mahtumaan, mutta sellaiset juhlat siellä kuulemma juuri oli ollut. Olemme tyytyväisiä, että meillä vieraslista on pysynyt maltillisempana ja saamme juhlia hieman väljemmin.

Tilat Kielorannassa ovat tyylikkäät ja modernit, jotka ovat varsinkin mieheni mieleen. Kielorantaan saa viedä omat ruuat ja juomat, mutta myös täältä voi tilata kaiken ruuasta ohjelmistoon sekä somistukseen. Kieloranta sijaitsee 12km päässä Hämeenlinnan keskustasta, järven rannassa, omassa rauhassaan. Täydellinen paikka meidän hääjuhlalle.

Kieloranta on ollut jo ennen hääsuunnittelua sellainen paikka, jonka ohi olemme ajelleet ja joka on meitä viehättänyt. Itse ajattelin, että kallistuisin ennemmin kartanoon tai lato-tyyppiseen juhlapaikkaan. Täällä käytyämme kuitenkin totesimme tämän olevan juuri sitä mitä haluamme.
Kielorannan hääpakettiin kuuluu juhlatilan lisäksi majoitusta 17 hengelle ja lisäksi on mahdollista varata lisämajoitusta piharakennuksesta ja bungaloweista. Lisähintaan saa myös Kielorannan spa-/saunaosaston käyttöönsä.


 Piharakennus


Bungalowit


Kirsikkana kakun päällä on Villa Kieloranta eli rantahuvila, joka on hääparin käytössä hääviikonlopun ajan. Huvilaan kuuluu myös rantasauna sekä kesäkeittiö. Huvila on aivan järvenrannassa, joten ikkunoista loistaa valloittava järvimaisema.

Myöskään huvilan master bedroomista ei luxusta puutu.


Me todellakin tehtiin varaus eli täällä meidän hääjuhlaa vietetään. Häiden ajankohtakin muuttui hieman aiemmin suunnitellusta, häitä vietetäänkin jo heinäkuussa!

Tänään myös toinen kaaso vastasi myöntävästi ja otti tehtävän vastaan hieman kostunein silmäkulmin <3 Itsellänikin kyllä silmät kostuvat kun tiedän saavani heidät hääpäiväksi rinnalleni. Vielä on yksi kaasoehdokas yllätettävänä. Myös ensimmäinen vilahdus bridezillasta nähtiin muutama päivä sitten, o-ou! Nyt on kuitenkin helpottunut olo, kun viimein on häiden päivämäärä lyöty lukkoon ja juhlia voi alkaa suunnittelemaan pidemmälle.


-Bridelisa

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3