KÖNNÖLÄN JUHLANAVETTA

Aloimme kartoittaa juhlapaikkoja hääjuhlaa varten jo ennen kuin teimme päätöksen häiden ajankohdasta. Tein jopa tarjouspyyntöjä sillä ajatuksella, että hieman vain kartoitetaan juhlapaikkojen hintoja kun sitten joskus menemme naimisiin. Yksi esiin nousseista juhlatiloista oli Könnölän juhlanavetta Iittalassa ja tänään kävimme tutustumassa tiloihin.


Könnölän juhlanavetta on rakennettu vuonna 1928. Muutama vuosi sitten tila remontoitiin ja se toimii tällä hetkellä juhla- ja kokoustilana. Tilaa navetassa on 180 hengelle. Meidän juhlia ja vierasmäärää ajatellen tilaa on todella runsaasti. Ainakin tilaa olisi hyvin bändille ja tanssille. Tila on yhdessä tasossa ja esteetön, joka on meille tärkeä asia. Tilassa on myös hyvät WC-tilat, joissa on huomioitu myös lastenhoito. Könnölään saa viedä omat ruuat ja juomat, joka myös plussaa.

Könnölässä on tarjolla mökkejä, joihin vieraat voivat majoittua. Meidän vieraista löytyy myös hieman pidemmältä tulevia, joten tämäkin mahdollisuus sopii meille hyvin. Mökit palvelevat kuitenkin vain lähinnä perheitä tai kaveriporukoita. Yksin juhliin tulevalle mökki on melko kallis majoitus. Hääyötä varten ei mökit ehkä ole niin ihanteellisia, mutta kyllä sinne lomailemaan menisi mieluusti.
Könnölän juhlanavetan plussat ja miinukset

+ 180hengelle iso ja avara tila
+ Omat ruuat ja juomat sallittu
+ Esteettömyys
+ WC-tilat
+ Iso parkkipaikka

-  Majoitus 
- Ulkona oleskelutilaa ja pihapiiriä niukastiEniten Könnölässä meitä viehätti kaunis maalaismaisema.

Juhlanavettaan kuuluu myös iso terassialue, joka on todella viihtyisä.

Könnölän juhlanavetta on todellakin yksi vaihtoehto meidän häiden juhlapaikaksi. Emme kuitenkaan ole vielä valmiita juhlatilaa varaamaan, joten kierros jatkuu muutaman päivän päästä seuraavaan paikkaan, tällä kertaa kartanoon. Kävimme katsomassa myös muutamia kirkkoja tänään ja päätöksiäkin ehkä teimme (taisi olla helpoin päätös mitä tullaan tekemään)! Kirkosta olen ihan fiiliksissä, siitä myös omaa postausta tulossa.


Mitkä asiat on sulle tärkeitä juhlapaikan valinnassa?


-Bridelisa

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3