MINÄ, BLOGGAAJA?

Mitä juuri tapahtui? Perustin blogin?! Hääblogin!

Olen 27-vuotias tuleva morsian  ja menemme mieheni kanssa naimisiin elokuussa 2019. Mieheni kosi minua jouluna 2016. Silloin mietimme, että emme ole sellainen pari, jotka ovat vuosia kihloissa ennen häitä. Muutama vuosi tässä meni ja hääjärjestelyt alkoivat. Huomenna menemme katsomaan yhtä juhlatilaa, siitä tulossa oma postaus.

Blogin perustaminen juolahti mieleeni, kun päätimme mieheni kanssa, että ensi vuonna mennään naimisiin. Ajatus blogin kirjoittamisesta on jännittävä, mutta todella mielenkiintoinen. Ihana ystäväni kirjoittaa blogia ja ihailen hänen rohkeuttaan kirjoittaa ja jakaa elämänsä blogissa.

Minusta on ihana ajatus, että saan kirjoittaa ja jakaa hääinnostustani täällä blogissa (jota tulee riittämään!). Maltan tuskin odottaa postauksia kirkosta, hääpuvun sovittamisista, häämessuista,  koristelusta, DIY vinkeistä, kukista, polttareista ja tietysti itse hääpäivästä. Blogista jää ihana muisto häävalmisteluista ja sen aikaisista fiiliksistä. Olen vuoren varma, että mieheni kyllästyy melko pian jo häähössötykseeni, vaikka häihin on vielä vuoden päivät aikaa.

(Edit: huomatkaa ihana sanan käyttö, taitaa kertoa jotain tämän hetkisestä tunnetilasta :D)
Olemme kertoneet tulevista häistä jo vanhemmillemme sekä muutamille kavereillemme. Kaikki kaasoehdokkaat eikä mahdollinen bestman vielä tiedä, että häät ovat ensi vuonna tulossa, joten tarkempaa esittelyä itsestäni postaan myöhemmin (jos joku nyt jollain ihmeen kaupalla tänne blogiin ennen sitä eksyisi).-Bridelisa

PS. Nyt täytyy alkaa opetella myös valokuvausta/valokuvaamaan, jotta saan postauksista hieman mielenkiintoisempia. Tämä kuva parinvuoden takaa, kun karkasimme vauva-arjen keskeltä kaksin hierojalle

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3