NEXT STOP - KATAJISTONRANTA

Kuten Könnölän juhlanavetan postauksessa kerroin, tällä kertaa suuntasimme katsomaan tiloja vanhaan kartanoon.
Katajiston kartano on rakennettu 1830-luvulla. Kartanossa on tehty vuonna 2017 remonttia, mutta tilat huokuvat edelleen vanhaa kartanon tunnelmaa. Itseäni viehättää kovasti tällainen kartanomiljöö. Kartanossa mahtuu pitämään 100 henkilön juhlia, joten meille se olisi riittävä. Kartanossa ei myöskään ole A-oikeuksia eli omat ruuat ja juomat saa viedä. Täältä on mahdollista myös vuokrata retrohenkisiä mökkejä vieraita varten. Aivan vieressä on myös hotelli, jonne on vieraiden helppo majoittua.
Kartanon lisäksi Katajistonrannasta on mahdollista vuokrata kesäaikaan tapahtumalato, joka on kartanon läheisyydessä. Siellä on tilaa jopa 200 vieraalle. Ladossa on erillinen esiintymislava, jonne bändi mahtuu hyvin soittamaan. Ladossa on myös molemmin puolin terassitilaa, toinen terassi on katettu. Lato ei ollut meidän siellä käydessä ihan parhaimmillaan edellisten häiden jäljiltä, mutta siitä saa varmasti todella tunnelmallisen.Kun tarjouspyyntöä Katajistonrannasta pyysimme, ajattelimme, että jos tämä on meidän juhlapaikka niin haluamme vuokrata molemmat tilat. Ruokailu voisi tapahtua kartanon puolella ja loppuillaksi siirryttäisiin latoon. Harmiksemme kuulimme tilojen esittelijältä, että se ei enää meidän haluamalle ajanjaksolle ole mahdollista, sillä jokaisena viikonloppuna on jo jompi kumpi tiloista varattuna. Samassa yhteydessä siis tajusimme, että siellä voi olla kahden häät samaan aikaan, joka ajatuksena ei meitä houkutellut. Esittelijä sanoi kuitenkin tekevänsä alustavan varauksen meille kartanoon ja saamme hieman miettimisaikaa.

Huomenna menemme taas uutta juhlapaikkaa katsomaan ja se on tällä hetkellä meitä eniten houkutteleva vaihtoehto. Josko huomenna tulisi tehtyä päätöksiä!

-Bridelisa

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3