VAIKEUKSIEN KAUTTA VALOKUVAUKSEEN

Viime perjantaina kävimme ottamassa kuvat save the date -kortteihin. Budjettiin emme olleet suunnittelleet näitä ollenkaan. En tiedä olimmeko ajatelleet lähettää save the date ilmoitukset teksti-/whatsappviesteinä vai olimmeko ajatelleet mitään. Bongattuani facebookista paikallisen valokuvaajan ilmoituksen minikuvausillasta, tuli mieleeni heti save the date -kortit. Varasin meille ajan ja otimme save the date -kortti kuvien lisäksi myös perhekuvan.


Tällaisessa miljöössä kuvat otettiin


Olemme mieheni kanssa molemmat huonoja ajankäytössä sekä -suunnittelussa ja olimme tuttuun (älyttömän ärsyttävään) tapaamme myöhässä. Jouduimme jättämään auton vielä hyvän matkan päähän kuvauspaikasta, joten hyvän hien siinä sai pintaan kun melko ripeillä askelilla lähdettiin autolta lapsi sylissä kävelemään. Perille päästyämme kuvaus aikaa oli jäljellä vain reilu 10 min ja olin varma, että kuvista välittyy vain kireä ja hikinen olotilani.

Jälkikäteen sitä on tajunnut kuinka suuri lataus itsellä on kaikkiin häihin liittyviin asioihin. Meinasi siinä itku tulla, kun mielessä oli ajatus epäonnistuneista kuvista save the date -korteissa. Onneksi ammattitaitoinen kuvaaja sai meistä upeat kuvat niinkin lyhyessä ajassa eikä kuvista tulleet sellaiset kauhukuvat kuin sillä hetkellä ajattelin. Kuvista tuli juuri niin ihanat kuin pitikin!
Nyt pitäisi löytää sopiva korttipohja save the date -korteille. Ifolor ja Smartphoto on koluttu läpi, mutta mieleistä ei vielä löytynyt. Vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! -Bridelisa


2 kommenttia

  1. Onneksi taitava kuvaaja osaa pelastaa tilanteen ja ottaa nopsaankin hyvät kuvat. Ja teillä on ainakin sitten häitä kohti selkeä elämänhallinnan osa-alue, jota petrata ja huomioida aikatauluissa :D Me tilattiin StD:t ja tullaan tilaamaan hääkutsutkin Vistaprintiltä. Kannattaa kurkata se läpi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! <3 Todellakin meillä on selkeä kehittämisen osa-alue tässä. Muutama uudenvuoden ym lupaus tästä on tehty, mutta edelleen petrattavaa löytyy. Kiitos vinkistä, täytyy katsastaa tuo Vistaprint!

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3