10KK HÄIHIN

Tämä aika menee niin nopeasti. Vinkkinä muille tuleville morsiamille, aloittakaa suunnittelu ajoissa tai ainakin häiden fiilistely. Itsestäni tuntuu jo nyt haikealta, kun ajattelee häähumun hälvenemistä. Pakko ehkä vielä häiden jälkeenkin käydä ainakin tapahtumissa fiilistelemässä.

Paljon tuli tehtyä viimeisen kuukauden aikana; Pitopalvelu ja valokuvaaja ovat löytyneet ja viimeinen kaaso on kosittu. Tekemäni listan lisäksi on tullut hankittua tarvikkeita kuten tienvarsikyltit ja joitakin koristeita. Vieraslahjaprojekti on myös aloitettu ja ensimmäiset versiot menu/ohjelma -lehtisistä on tehty. Vistaprintiltä tilaamamme Save the date -kortit ovat myös vihdosta viimein saapuneet.  Myös häämeikin tekijä on varattu. Muutaman asian siirsin listalta seuraavan kuukauden tehtäviksi.


Edellisen kuukauden tehtäviin pääset TÄSTÄ
 Seuraavan kuukauden tehtävät;
⬦ Bändien kartoittaminen ja varaaminen
⬦ Yhteydenotto kakuntekijään
⬦ Save the Date -korttien lähettäminen
⬦ Kaksi häätapahtumaa; Love me do 6.10 Helsingissä Kaapelitehtaalla sekä 13.10 Hello Love Tampereen Finlaysonilla
⬦ Hääpukujen sovittaminen (sovitusaika on jo varattu!!)

On kyllä tulossa todella ihana kuukausi, hääpukuja ja häätapahtumia sekä ensimmäinen blogimiitti, en kestä!


4 kommenttia

 1. Kuulostaa superkivalta! Hyvin teidän häät ainakin etenee! :) Hauska, kun jotkut morsiamet (kuten sinä nähtävästi) tekee kuukausittaisen to do -listan ja itse menen vaan silleen että "kaikki täytyy tehdä heti!" :D Kukin etenee, kuten parhaaksi näkee.

  Meillä on myös tänään tasan 7 kk häihin, jännittävää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti kommentista! <3 Itellä on niin monta rautaa tulessa tällä hetkellä, kun töiden lisäksi aloitin opiskeluja, että pakko tehdä jonkinlaista listaa :) Itsekin olen tuollainen ”kaikki mulle heti nyt”, joten kaikkea tulee kyllä tehtyä paljon myös listan ulkopuolelta ;)

   Poista
 2. Apua! Tänään on tasan 10kk myös meidän häihin! Lohduttavaa nähdä sun lista ja todeta, että vain bändiasia oli unhoittunut omalta to do -listalta (joka ei kyllä ole lista, vaan kaaosmainen sekamelska mun päässä). Ja hei hurjasti tsemppiä pukuostoksille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän hauska, että oot löytäny mun blogiin! Nopeella vilasulla huomasin sun blogista, että ollaan aika samoihin aikoihin aloitettu hääsuunnittelu, perustetty blogi ja hääpäiväkin valittu samaksi :) Käyn ehdottomasti lukemassa teidän matkaa tarkemmin! Kiitos tsempeistä, innolla odotan pukujen sovitusta ja mahdollista The Dress -hetkeä <3

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3