BRIDE TO BE -KUVAUKSET

Onko sellaisia? Viimeistään nyt on!

Pian Save the date -korttien kuvauksien jälkeen, varasin samalta kuvaajalta ajan tarkoituksena ottaa blogiin kuvia morsiushengessä. Blogin ulkoasua muokatessani, en ollut tyytyväinen lopputulokseen. Halusin siitä enemmän oman näköiseni. Mikäs sen enempää minulta näyttää kuin minä itse. Kuvista tulee myös ihana lisä hääalbumiin. Saa nähdä, tuleeko häiden jälkeen otettua myös Bridal tai Trash the Dress kuvat.

Mietin, miten saisin kuviin sitä morsiushenkisyyttä. Valkoinen paita ja kukat tulivat ensimmäisenä mieleeni. Kukkakimppu ei mielestäni kuitenkaan näihin kuvauksiin sopisi, mutta...


kukkaseppele/-panta olisi täydellinen.


Kävin läheisessä kukkakaupassa suunnittelemassa ja valitsemassa kukat seppeleeseen. Itse seppeleen tekijä ei silloin ollut paikalla, mutta selvästi hän oli saanut heti kiinni siitä, millaisen seppeleestä halusin. Se oli juuri sellainen kuin pitikin.
Kuvauspaikaksi olimme sopineet meidän oman pihan sekä läheisen uimarannan. Toisella puolella järveä on meidän hääjuhlapaikka, joten senkin vuoksi kuvia olisi ollut hauska ottaa tuon järven rannassa.

Kuvauspäivä oli melko tuulinen ja säätiedotukset lupailivat jopa myrskyä, joten pohdimme kuvaajan kanssa, täytyykö kuvauksia siirtää. Päädyimme kuitenkin ottamaan kuvat kyseisenä päivänä, mutta vaihdoimme kuvauspaikan Hämeen linnan sisäpihalle.
Tuulista siellä sisäpihallakin oli ja muutamia taukoja jouduimme kuvauksien aikana pitämään.
Sisäpihalta siirryimme vielä Vanajaveden rantaan. Aurinkokin alkoi sopivasti kurkistella.


Hienointa kuvauksissa oli se, että pitkästä aikaa tein jotain ihan vain itselleni ja itseäni varten. Äitinä ne omat tarpeet kun helposti pysyttelevät taka-alalla.


PS. Olemme löytäneet valokuvaajan ikuistamaan meidän tärkeän päivän, kukahan se mahtaa olla?


3 viimeistä kuvaa: Laura Heijari

6 kommenttia

 1. Tosi kaunis tuo kukkaseppele ja onnistuneita kuvia! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen todella tyytyväinen itsekin kuviin. Seppeleen kanssa tunsi jo nyt itsensä morsiameksi ja sekös vasta ihanaa olikin tällaisen totaalisesti häähurahtaneen mielestä.

   Poista
 2. Hauska idea tuo Bride to be -kuvaukset!:D Tosi nättejä kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli ihana päästä jo tälläkin tapaa fiilisteleen häitä 😍

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia, ja ihana idea ottaa Bride to be-kuvia! :) Varsinkin tuo kukkaseppele on upea, ja tuo kuviin juurikin sitä hääfiilistä. Kiva myös löytää uutta luettavaa, jään seurailemaan teidän matkaa häihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ja tervetuloa mukaan, minäkin aion jatkaa teidän matkan seuraamista ;)

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3