KAASOJEN ESITTELY

Olen saanut tälle matkalle mukaan kolme ihanaa ystävää, jotka empimättä (ainakin hyvin näyttelivät) lupautuivat kulkemaan kanssani kaasoina läpi tärkeän päivän. Kaasoiltani odotan lähinnä tukea, yhdessä fiilistelyä ja jos haluavat, niin eiköhän jotain askarreltavaakin/tuunattavaa löydy. Yhden kaason sanoja lainatakseni, jossain kohtaa lähden varmasti näiden fiilistelyjeni kanssa lentoon, joten jonkinlainen maassa kiinnipitäminen voi tulla tarpeeseen. Ja tietysti polttarit! Luotan täysin kaasoihini, jotka varmasti osaavat järjestää juuri minun näköiset kekkerit!

Ensimmäisenä kosinta vuorossa oli Heidi, jonka olen tuntenut reilut 11 vuotta. Tutustuimme aikuisuuden kynnyksellä, kun lähdimme molemmat opiskelemaan pukuompelua. Siitä se alkoi, meidän ystävyys. Heidi on luottoystävä, joka kertoo rehellisesti mitä mieltä on asioista. Heidi kuuntelee ja hyväksyy minut sellaisena kuin olen. Ystävä, jonka kanssa on aina luontevaa olla ja jonka kanssa jatketaan aina siitä mihin on jääty. Oli välissä viikko tai useampi kuukausi. Olen kiitollinen, että eri elämän tilanteet ei ole ystävyyttämme muuttaneet.
Seuraavana kaasokortilla yllätin(tai sitten en) jälleen Heidin, luokkakaverini sairaanhoitajakoulusta. Tämä entinen kämppikseni asuu nyt kivenheiton päässä meiltä ja on minun arjen tuki, olkapää ja elintärkeä vertaistuki pikkulapsiajan keskellä. Ihminen, jonka tiedän vaikka keskellä yötä vastaavan puhelimeen, jos sitä tarvitsen. Olemme Heidin kanssa erilaiset, mutta silti sielunsiskot. Kun tapasimme, meidän luonteemme, arvot ja ajatukset olivat joiltain osin melko kaukana toisistaan. Elämä on kuitenkin kasvattanut meidät tiukasti yhteen ja myös nämä eroavaisuudet ovat kursiutuneet lähemmäksi toisiaan.

Viimeisenä kaasokortin sai käteensä Laura. Meidän tarina alkoi jo alle kouluikäisinä ja asuimme tuolloin samoilla pihoilla. Lauran perhe muutti juuri koulun alkamisen kynnyksellä toiselle paikkakunnalle. Tiemme erkanivat vuosiksi. Ala-asteen aikana, olin tutustunut Lauran nykyiseen puolisoon ja hänestä oli tullut minulle tärkeä ihminen. Heidän seurustelun alettua, tiemme kohtasivat uudelleen. Nyt näistä kahdesta ihmisestä on tullut lapseni kummit. Olemme ystävät, jotka jakavat kaiken ja joita toisella paikkakunnalla asuminen ei tule enää erottamaan.

Lue kaasokorteista TÄSTÄ

Millainen rooli teidän kaasoilla on tai oli teidän häissä ja häävalmisteluissa?
Oletko ollut itse kaasona? Kerro hieman millaisia tehtäviä sait!PS. Seuraatko blogia jo Instagramissa ja Facebookissa?
Instagramiin TÄSTÄ ja Facebookiin TÄSTÄ

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3