LOVE ME DO - AUTUMN FAIR 2018




Olin aluksi luovuttanut tämän häätapahtuman suhteen, sillä olin jo päättänyt mennä Tampereella 13.10 järjestettävään häätapahtumaan ja samana päivänä on myös ensimmäinen hääpukujen sovitukseni Morsiusgalleriassa. Työni puolesta on hankalaa saada kahta peräkkäistä viikonloppua vapaaksi, mutta kuten With Love -häätapahtuman kohdalla, myös tällä kertaa työkaveri pelasti tämän morsiamen ja pääsin osallistumaan. Kiitos siitä! With Love -häätapahtuman fiiliksiin pääset TÄSTÄ.

Asupohdinnat alkoi alkuviikosta ja Instagramissa tekemäni kyselyn pohjalta päätin räväyttää 
syksyn muotivärissä eli punaisessa 




Lähdin matkaan bussilla Hämeenlinnasta Helsinkiin ja jatkoin vielä metrolla kohti Kaapelitehdasta. Aikatauluni olin vetänyt sen verran tiukaksi, etten ehtinyt meille hääbloggaajille järjestettyyn kuljetukseen. Kaapelitehtaalla vastaan porhalsi meidän bloggaajien ihana emäntä, Never Say Never -blogia kirjoittava Susanna, joka otti meidät hellään huomaansa. Blogimiitistä tulossa oma postaus!

Blogimiitin lomassa oli hyvin aikaa kierrellä katselemassa messujen tarjontaa, tässä omat lempparini;


The Art of Cakes









To do -listallani on kakuntekijään yhteydenotto ja ainakin kakun koristeluun sain varmuutta nähtyäni nämä käsittämättömän upeat kukin koristellut hääkakut! Meidän hääkakkuun tulee kukkia, PALJON! Näissä kakuissa olevat kaikki kukat on tehty käsin sokerimassasta, ihan täydellisen näköisiä!


Seremonia

 

 



Minulla ei ole vielä hääpukua hankittuna, joten ne olivat mielessäni kun messuille tulin. Kuitenkin hieman jarruttelin hääpukujen ihailussa. Olen aina toivonut, että löytäessäni itselleni sen The Dressin, minulle tärkeät ihmiset ovat ympärilläni, jakamassa sitä hetkeä kanssani. Ja tälläinen sekunnissa innostuva luonne kun olen, en voinut ottaa sitä riskiä, että puku löytyisi näiltä messuilta. Kuitenkin kun vain vilkaisin Seremonian pisteelle, en voinut olla menemättä lähemmäs ja räpsäistä muutamaa kuvaa tästä ihanasta puvusta!



Glamour

 

 



Tämä puku jäi myös mieleeni, varsinkin tuo yläosa on ihana!


Naskali

 

  
  



 Hand made in Iittala, Finland

Tuon lauseen myötä, olen myyty näille ruseteille! Kotimaista, paikallista käsityötä kierrätetystä nahasta. Harmi, kun mieheni ei innostunut yhtä paljon näistä kuin minä. Onnekseni, heidän valikoimassa on myös korvakoruja, joten ei tarvitse itse laittaa rusettia kaulaan. Vaikkakin ketjussa roikkuva rusetti olisi kyllä kaulassakin upea, vinkki Jyrille!


Manschett









Miesten asusteet olivat hyvin edustettuna messuilla. Naskalin lisäksi pistäydyin Manschettin pisteellä ja siellä huomioni kiinnitti nämä kupariset asusteet. Rusetteja heillä voi teettää haluamassaan muodossa ja mallissa. Myös kaiverrukset onnistuvat, jolloin niistä saa vieläkin henkilökohtaisemmat ja merkityksellisemmät. Myös tuo kuparinen taskuliina oli upea. Itseäni tällaiset perinteisestä poikkeavat mutta tyylikkäät asiat kiehtovat kovasti.


Duo E. Alavillamo

 

 

 


Duo E. Alavillamo eli Elina ja Esa ansaitsevat myös erityismaininnan. Heistä tuli todella lämmin ja ystävällinen fiilis, he tekevät varmasti musiikkia tunteella ja intohimolla. Sain valita heidän biisilistalta kappaleen, jonka he oitis siinä esittivät. Kiitos!


Oli todella upea messupäivä ja varmasti nähdään seuraavilla Love Me Do messuilla tammikuussa. Eikä messuilu tähän lopu, kun ensi viikolla suuntaan Tamperelle Hello Love -häätapahtumaan!

Olitko sinä myös lauantaina Kaapelitehtaalla? Mikä jäi päällimmäisenä sun mieleen?




https://www.facebook.com/Bridelisablog

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3