8KK HÄIHIN


Häiden suunnittelu


Kuukaudet vähenevät ja häät lähestyvät. Viimeisen kuukauden aikana saimme hoidettua muutaman erittäin tärkeän asian. Varasimme kirkon ja oman seurakuntani pastori on myös varannut ajan omasta kalenteristaan vihkimistämme varten.


ikkuna


Hääpukumetsästys on myös saatu päätökseen. Siitä on pakko kertoa omassa postauksessa, koska onhan se nyt niin isosti hehkutettava asia! 

Muutamia viikkoja sitten laitoin aluille myös yhden vielä salassa pidettävän projektin (kaasot täytyy pitää pimennossa :P), josta kerron vasta häiden jälkeen. Asia on sellainen, joka saa minut hihkumaan innosta, joten EN MALTA ODOTTAA!


Seuraavan kuukauden tehtävät


Seuraavan kuukauden aikana ei kovin montaa pakollista tehtävää tai ainakaan isoja ponnisteluja vaativia (toivottavasti) tehtäviä ole. Muutama homma tulisi kuitenkin hoitaa;

⬦ Kakuntekijöiden kartoitus ja varaaminen
Tämä asia ei edellisen kuukauden aikana vielä mennyt eteenpäin, mutta nyt se täytyisi saada hoidettua.

⬦ Kampaajan varaaminen
Tekijä on jo valittu, mikäli hän vain on vapaana meidän hääpäivänä.

⬦Vieraslahjojen teon aloittaminen
Aion tehdä vieraslahjat itse, joten DIY vinkkejä luvassa.


kynttilät
Nämä ovat yksi tärkeimmistä tarvikkeista vieraslahjojen teossa

Seuraava kuukausi tuo tullessaan tietysti myös joulun ja siihen liittyvät valmistelut. Tämänkin vuoksi pidän joulukuun tehtävälistan häiden suhteen lyhyenä. Olen todellakin jouluihmisiä ja kaksi vuotta sitten joulu sai vielä lisää merkitystä mieheni kosiessa minua. Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3