LAUTASLIINAT HÄÄKATTAUKSESSA

Kun isommat linjaukset on häitä varten tehty, alkaa päässä pyörimään hääjuhlan yksityiskohdat. Yksi näistä yksityiskohdista on hääkattauksen lautasliinat. Toisinaan projektista saattaa tulla työläs, jos hääparilla on tarkka visio häiden ilmeestä. Vaihtoehtoja etsitään ja vertaillaan eri sävyjä. Tai sitten otetaan ne mitkä pitopalvelusta saa.

Itse haluaisin meidän juhliin kankaiset liinat. Mielestäni ne tuovat arvokkuutta kattaukseen. Kankaisissa liinoissa on myös se superhyvä puoli, että ne voidaan pestä ja käyttää uudestaan. Ei siis kertakäyttökamaa. Kankaisiin lautasliinoihin saa kuitenkin upotettua melkoisesti enemmän rahaa kuin paperiservetteihin, joten saa nähdä kestääkö budjetti niitä.


kynttelikko


Yksi ilta kaivoin kaapista muutamia servettejä ja aloin taittelemaan erilaisia malleja. Totesin näitä tehdessä, että näyttävä ja upea ei ole sama asia kuin monimutkainen. Meillä ohjelma- ja menukortit tulevat todennäköisesti olemaan servettien kanssa samassa nipussa, joten nämä mallit ovat sen mukaan suunniteltuja. Pienillä muutoksilla mallit toimivat kyllä ilman korttejakin.


pentikservetti


Pentik servetti


Finnmari servetti


Hackmann aterimet


Nämä kaikki olivat todella simppeleitä ja helppoja, mutta silti upean näköisiä. Jos haluat lisätä kattaukseen hieman pehmeyttä ja eloisuutta, aseta liinojen päälle pieni kukka tai heinänkorsi. Pieni asia, mutta muuttaa ilmettä kivasti.
Mikä näistä malleista on sun lemppari?

Jos kaipaat koko kattaukseen ideoita, käy lukemassa postaus

VINKIT JUHLAPÖYTÄÄN - 3 KATTAUSTA

2 kommenttia

  1. Mun lemppari on tuo viininpunaisesta servetistä tehty taskumainen malli. Vaikka nuo ristikkäin olevat aterimetkin on kyllä tosi kivat! Pienillä kukilla tai oksilla saa kyllä ihan uutta ja kaunista ilmettä koko kattaukseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taskumalli on kyllä kiva. Se on myös muodoltaan ja ilmeeltään simppeli, jonka vuoksi sopii moneen kattaukseen eikä "rajoita" muiden somisteiden käyttöä monimutkaisuudella. :)

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3