LIFE CELEBRATION HÄÄ- JA JUHLAMESSUT 2018


Kaupallinen yhteistyö
Life Celebration hää- ja juhlamessut


Kuulin Hulluna häihin -blogin Hileeltä, että Life Celebration hää- ja juhlamessuille haetaan bloggaajaa. Samassa sovimmekin yhteistyöstä kukkakauppa Villiviinin Eijan kanssa. 


weddingflower


Kävin ennalta tutustumassa Liikekeskus Koriin. Liikekeskus on vanha linja-autotehdas, joka huokuu historiaa rouhealla ilmeellään. Liikekeskuksen yläkerrassa sijaistee Puusepänsali, jota vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlakansaa tila vetää 150 henkilön verran. Puusepänsaliin saa viedä omat ruuat ja juomat. Juhlatilassa ei ole lainkaan keittiötä. Juhlatilan vieressä toimii cateringpalveluita tarjoava Lounaskori, joka on näppärä vaihtoehto hoitamaan tilaisuuksien ruokapuolen. Messuilla pääsin nauttimaan heidän lounaspöydän antimista.

Eija kierrätti minua liikekeskuksessa ja kertoi rakennuksen historiasta ja liikekeskuksen yrittäjistä. Kierros päättyi hänen kukkakaupalleen, josta sain valita kimpun kotiinviemisiksi.


Puusepänsali

Life Celebration hää- ja juhlamessut järjestettiin liikekeskuksen yläkerrassa, puusepänsalissa sekä tiilisalissa. Tälläkin kertaa sain mukaani yhden kaasoistani, Heidin. Messut olivat mukavan pienet ja tunnelmalliset. Huomioni kiinnitti sellaiset ständit, joista sain omiin häihimme ideoita ja vinkkejä.


Kukkakauppa Villiviini

 

Villiviinin Eijan näyttäviä luomuksia oli oman ständinsä lisäksi nähtävillä ympäri messuja. Hän oli tehnyt myös hääpukunäytösten malleille upeat kimput ja seppeleet.
 


Batel Boutique

 

Ainoana hääpukujen edustajana messuilla nähtiin Batel Boutique. Heidän luomuksia nähtiin myös messujen hääpukunäytökessä. Puvut suunnittelee ja valmistaa Batel Lindström studiollaan Vantaalla.  Hääpukujen lisäksi he valmistavat pukuja kaasoille sekä koruja.

Ständillä tapasin suunnittelijan sijaan hänen miehensä. Hänelle on pakko antaa erikoismaininta, sillä hän kohtasi meidät todella hyvin ja lämpimästi sekä kertoi kattavasti heidän palveluistaan.


Via Decon ständiltä löytyi upeasti somistettu kattaus. Via Deco tarjoaa somistus- ja stailauspalveluita ja heiltä voi vuokrata erilaisia somisteita omiin tilaisuuksiin. Lahdesta löytyy myös heidän sisustusmyymälä, jossa voi shoppailun ohella tutustua somistevuokraamon valikoimaan.

Kattauksessa omaa silmääni miellytti eniten tuo viherköynnöksin ja valoin somistettu teline. Todella tyylikäs kokonaisuus.


Telineen vuokrahinta viikonlopuksi näillä somisteilla on 35e


Konditoria Betty Sweet ja Pirske toivat messuväen ihailtavaksi omia luomuksiaan, kakkuja ja muita herkkuja. Kakkutikkarit voisi olla kiva ja erilainen vaihtoehto herkkubuffaan.
Messuilla tunnelma oli rento ja mukava, mutta yksi tapahtuma sai oman messufiilikseni laskemaan. Olin varannut itselleni Lahdesta hääpukujen sovitusajan, jonne suuntasin messujen jälkeen. Ajattelin, että olisi mukava saada hiukset taas nätisti kiinni sovitusta varten.

Messuilla oli mahdollista ottaa pikakampauksia ja itse kävin sellaisen myös ottamassa. Kerroin kampaajalle haluavani hiukset nätisti kiinni. Kampaaja alkoi tupeerata hiuksiani todella voimallisesti ja tässä vaiheessa jo pöyristyin sanattomaksi. Kampaaja kertoi myös hiusteni olevan niin liukkaat, ettei saa mitenkään hiuksiani laitettua. Hän purki kampauksen kahteen kertaan. Lopulta kampaus oli valmis ja hän toistuvasti kertoi, että tämä oli todella pikaisesti tehty kampaus. Hän ei näyttänyt kampausta minulle peilistä, mutta minulla oli tunne, että nyt ei mennyt nappiin. Suoraan sanottuna se oli kamala ja näytin aivan mummolta. Heidi purki vessassa kampaukseni ja teki uuden. 

Huonon kampauksen lisäksi, kampauksen teko kesti sen verran kauan, että missasin kokonaan hää- ja juhlapukunäytöksen. Heidi kävi nappaamassa minulle siitä kuvia, mutta olisi ollut kiva nähdä upeat puvut ja saada ehkä ideoita omaa pukua varten.

Tässä kaikille tuleville morsiamille vinkki, älkää pihistelkö hääkampauksen suhteen vaan ottakaa ehdottomasti myös koekampaus. Joltain keskustelupalstalta muistan lukeneeni, että joku aikoi varata ajan vain juhlakampauksen tekoon, jolloin siihen ei sisälly koekampausta ja on halvempi. Itse en haluaisi joutua tämän kaltaiseen tilanteeseen hääpäivän aamuna.


Messuilta jäin kaipaamaan vielä miesten asusteita, jotka ovat muilla messuilla nousseet omiksi suosikeiksi. Messuilla oli myös kattauskilpailu ja siitä kerron seuraavassa postauksessani.
https://www.instagram.com/bridelisablog/

2 kommenttia

  1. Apua!! Kuin ihana!! Rakastan itse tehdä Hää ja juhla asuja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla oli kyllä paljon kaikkea ihanaa! Näkisikö sinun tekemiä asuja jostain? :)

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3