VINKIT JUHLAPÖYTÄÄN - 3 KATTAUSTA

Hääjuhlien somistuksessa ja pöytäkoristeluissa on tällä hetkellä pinnalla erilaiset köynnökset. Köynnökset voivat olla kasviköynnösten lisäksi valonauhoja tai liinoja. Väreissä pastellin eri sävyt ovat olleet suosiossa. Värien käytössä on alettu rohkaistumaan ja vaaleanpunaisten sävyjen kaveriksi on noussut burgundin punainen. Myös luonnonmateriaalit ovat tulleet vahvaksi osaksi häiden somistusta.

 Nämä trendit näkyivät myös Life Celebration häämessujen kukka-astelemissa ja kattauskilpailun somistuksissa.
Kattaus nro 1

 

Tähän kattaukseen oli tuotu runsaasti juuri tuota burgundin punaista väriä. Erilaisia kukkia, oksia ja  havuja oli asetettu erikokoisiin ja näköisiin lasimaljakoihin. Maljakoiden lomassa kiemurteli valonauha. Lautasliinoja koristi pieni asetelema ja koko paketti oli sidottu juuttinarulla kiinni.

Itse äänestin tätä kattausta kilpailun parhaimmaksi. Tässä itseäni miellytti tuo lautasliinacombo sekä värimaailma. Omaan makuuni kuitenkin lasimaljakoita oli himpun verran liikaa. Mietin myös, joutuisiko ihmiset pöydässä istuessaan kuikuilemaan toisiaan asetelmien takaa.
Kattaus nro 2

 

Seuraava kattaus oli värimaailmaltaan maltillisempi. Kattauksen keskelle oli asetettu viherköynnös, jonka lomassa oli erilaisia tuikkuja ja kynttilöitä. Korkeat kynttilänjalat lisäsivät kattaukseen juhlavuutta.

Tästä kattauksesta huokui syksyinen ja hieman jouluinenkin fiilis, jonka ääressä nauttisi vaikka pikkujouluateriaa. Ja todella kaunis tässäkin kattauksessa tuo lautasliinasetti.


Kattaus nro 3

 

Kolmas ja viimeinen kattaus oli kahdesta edellisestä melko poikkeava. Tässä kattaus oli rakennettu erilaisista korkeista elementeistä, jonka kruununa oli upea korkea kukka-asetelma. Lautasliinat oli taiteltu sydämen muotoisiksi.

Tässä asetelmassa tykkäsin kovasti tuosta kukka-asetelmasta ja haaveilen sellaisista myös omiin häihimme. Kuitenkin kattauksessa oli mielestäni liikaa korkeita elementtejä, jotka tekivät kattauksesta hieman sekavan. 

Mikä näistä kattauksista on sun lemppari?


Kattaus ja somisteet: Wanha Kammari
Kukat: Kukkakauppa Villiviini

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3