VUODEN HÄÄBLOGI 2019? - MITÄ BLOGGAAMINEN ON ANTANUT MINULLE?20.1.2019 Love Me Do Winter Wedding Fair -messuilla valitaan kuudetta kertaa Vuoden Hääblogi. Haluan nyt kertoa sinulle, miksi olen aloittanut bloggaamisen ja mitä se minulle antaa.

Olen aina kuvitellut, että vihaan kirjoittamista. Kuitenkin hääjärjestelyiden alussa päädyin melko spontaanisti, liikoja miettimättä perustamaan blogin. Mieleni vain vei minut siihen. Tämän syksyn aikana olen ymmärtänyt, että en todellakaan vihaa kirjoittamista. Kouluaikoina tehtäville oli asetettu tietyt raamit, aihe, sanojen lukumäärä, miten tekstit aloitetaan ja miten ne lopetetaan ja vielä dead line milloin ne piti olla valmiina. Oma kirjoittaminen ei vain istunut tähän muottiin ja siksi ne olivat niin vaikeita

Äitinikin on ääneen ihmetellyt blogia lukiessaan, että mitä ihmettä, Elisahan osaa kirjoittaa. Ja minä todella nautin kirjoittamisesta. Ja kun nyt mietin aikaa taaksepäin, olen aina kirjoittanut. Tekstejä joita kukaan muu ei ole lukenut. Päiväkirjaa, runoja ja novelleja. Nyt itsevarmuutta on ehtinyt kasvattaa sen verran, että uskallan kirjoittaa ajatuksiani tänne sinun luettavaksi.

Bloggaaminen on antanut minulle paljon ja antaa edelleen. Kun aloitin hääjärjestelyt ja bloggaamisen, tunsin ensimmäistä kertaa äidiksi tulemisen jälkeen olevani taas myös Elisa. En olekaan pelkkä äiti. Vaikka rakastankin äitinä olemista. Bloggaaminen on myös madaltanut kynnystäni ottaa omaa aikaa arjen keskellä, joka auttaa itseäni voimaan ja jaksamaan paremmin.

Oman itseni uudelleen löytäminen(jos nyt niin voi sanoa) on palauttanut myös kiinnostukseni muotiin takaisin. Kukkaron kannalta tämä ei ehkä ole hyvä, mutta ajattelen sen niin, että vedetään nyt näitä ohi menneitä vuosia takaisin.
Vuoden Hääblogi 2019 -äänestyksessä on kolme kategoriaa. Yksi kategoria on nimensä mukaisesti Vuoden Hääblogi 2019. Vuoden Hääblogi valitaan yleisöäänien perusteella. Äänestysvaihetta edeltää nimeämisvaihe, josta valikoituu 20 eniten ääniä saanutta hääblogia varsinaiseen äänestykseen. Hääblogeja voidaan nimetä aina 14.12.2018 asti. Tämän jälkeen julkistetaan äänestykseen päässeet hääblogit.


Voisiko Bridelisa -hääblogi olla Vuoden Hääblogi 2019?

Olen todella kiitollinen ja otettu, jos käyt nimeämässä blogini mukaan äänestykseen ❤


Blogeja pääset nimeämään klikkaamalla kuvaa alla


https://lovemedo.fi/page/vuoden-haeaeblogi-2019-aeaenestys


 Lisätietoja äänestyksestä ja eri kategorioista löydät Love Me Do nettisivuilta.

Ensimmäinen kuva: Elena Wilen

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3