7KK HÄIHIN

Tunnustan heti alkuun, että viimeisen kuukauden aikana on lusmuiltu huolella. Tietoisesti otin hieman rennomman vaihteen hääjärjestelyiden ja blogin suhteen, mutta olisi sitä ehkä hieman aktiivisempi voinut olla. Edellisen kuun listalta en voi vetää vielä mitään kokonaan yli, mutta meni ne hommat hieman eteenpäin. Siirrän siis edellisen tehtävälistan kokonaisuudessaan seuraavallekin kuukaudelle.

Kakuntekijän löytäminen on kyllä aiheuttanut päänvaivaa eniten tässä hääsuunnittelun aikana. Yllättävän usein on törmännyt morsiamien keskusteluissa siihen, että palveluntarjoajat eivät vastaa tarjouspyyntöihin tai yhteydenottoihin. Ja itse olen nyt saanut kohdata saman ongelman. Voin vielä jotenkin ymmärtää sen, että sähköpostit saattavat sujahtaa roskapostiin, mutta että myös yrityksen oman yhteydenottokaavakkeen kautta lähetettyihin viesteihin ei tule vastausta. En vaan käsitä. Kertokaa joku, jos tiedätte mikä tässä mättää :D
Kuukauden aikana on tapahtunut blogin suhteen muutama aivan älyttömän mahtava asia. Olet ehkä huomannut muutaman uuden kuvan blogin sivubannerissa. Niistä myöhemmin lisää!

Jouluna tuli pohdiskeltua myös häiden kattausta ja kokeilin eri vaihtoehtoja joulupöytää suunnitellessa. Tällainen siitä lopulta tuli. Mieskin näytti vihreää valoa tällaiselle tyylille.


Seuraavan kuukauden tehtävät

 

⬦ Kakuntekijöiden kartoitus ja varaaminen!!

⬦ Kampaajan varaaminen

⬦Vieraslahjojen teon aloittaminen

Ja asia, josta olen taas älyttömän innoissani!! Tittidii! HÄÄMESSUT!
Nähdäänkö messuilla tammikuussa?Lue lisää;

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3