MITÄ TAPAHTUI VUONNA 2018 + SNEAK PEEK

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi päätin minäkin jakaa oman vuoteni parhaat palat täällä blogissa. Vaikka blogini onkin hääblogi, haluan tässä postauksessa kertoa myös elämästäni hääkuplan ulkopuolella. Alku vuodesta minulla ei ollut pienintäkään aavistusta mihin tämä vuosi tulee päättymään, mutta en voi olla kuin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mitä olen tänä vuonna saanut kokea.


1. Arki tyttäremme kanssa

Tyttömme on kasvanut ja kehittynyt hurjasti tämän vuoden aikana. Parasta on ollut kaikki yhteinen tekeminen hänen kanssaan. Leikit ja muut arjen puuhat hänen kanssaan ovat kehittyneet ja monipuolistuneet. Kesä oli aivan huippu ja ulkona oli vaikka mitä tekemistä. On ollut ihana nähdä lapsen elämän ilo ja kiitollisuus pienistä asioista.


2. Irtiotot arjesta

Vaikka arki olisi kuinka ihana, omaa aikaa tarvitsee silti. Olemme päässeet mieheni kanssa muutaman kerran vuoden aikana yhdessä vapaalle, ihan hotelliin asti! Olen kiitollinen siitä, että meillä on sellainen tukiverkosto, joka tällaisen on meille mahdollistanut. Lisäksi tyttäremme nauttii valtavasti isovanhempiensa seurasta ja he hänen, joten tämä on ihan win-win-win tilanne.

3. Kesäloma 

Kesälomalla suuntasimme kohti pohjoista. Ajelimme viikoksi Rukalle. Viikon aikana kiipesimme Rukatunturin ja Valtavaaran huipuille, kävimme maastopyöräilemässä ja tutustumassa petoeläimiin Suurpetokeskuksessa. Viikon viimeinen koitos oli Pieni Karhunkierros, joka on yksi Suomen suosituimmista vaellusreiteistä. Maisemat kierroksella on henkeä salpaavat. Olen aina pitänyt luonnosta, mutta viimeistään siellä rakkaus roimahti totaalisesti. Tuon reissun jälkeen olen miehelleni ehdottanut jopa häämatkakohteeksi Lapin luontoa.


Rukalta suuntasimme vielä muutamaksi yöksi Kalajoelle. Siellä lähetin ensimmäisen tarjouspyynnön juhlapaikasta häitä varten. Istuin terassilla katselemassa ilta-aurinkoa ja näpyttelin tarjouspyyntöä. Silloin häät tuntuivat vielä epätodellisilta, mutta siitä se suunnittelu sitten lähti.
4. Ystävän polttarit ja häät

Edellisen vuoden joulukortissa saimme ennakkoilmoituksen ystäväni häistä. Polttareita vietimme heinäkuussa ja sain päättää kesälomani parhaalla mahdollisella tavalla. Oli ihana nähdä vanhoja koulukavereita. Polttareita vietimme Peräseinäjoella maalaishengessä, Ilomäen maatilalla. Ohjelmassa oli ratsastusta, lammasagilityä, "hiiren tappoa", "lehmän" lypsämistä ja kirveenheittoa. Tämän jälkeen iltaa jatkettiin mökillä oman ohjelmamme parissa.

Häitä pääsimme juhlimaan elokuussa. Nämä häät olivat ensimmäiset sen jälkeen kun olimme päättäneet omien häidemme ajankohdan, joten näitä häitä vietin hieman erilaisella tunnelmalla. Ilta ei mennyt ihan niin kuin olimme suunnitelleet ja mieheni joutui lähtemään juhlista kesken kotiin. Tämä laittoi suunnitelmani uusiksi myös ensimmäisen kaason kosinnan osalta ja kosinta tapahtui häiden aikana. Kostein silmin Heidi suostui sinä iltana kaasokseni <3


5. Bridelisa -hääblogi

Elokuussa hääsuunnitteluiden päästessä hyvään alkuun, alkoi blogin kirjoittaminen. Tähän bloggaamiseen liittyen voisin kirjoittaa monta postausta, mutta yritän pitää tämän kuitenkin vain muutaman rivin mittaisena. Kuten olen aikaisemmin jo kertonut, bloggaamisen myötä olen löytänyt äiti -roolin takaa myös Elisan uudelleen. Olen saanut tutustua kokonaan uuteen maailmaan ja uusiin ihmisiin. Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat tukeneet minua ja mahdollistanut osallistumistani erilaisiin tapahtumiin.  KIITOS!


Kuvat: Laura Heijari

Marraskuussa sain postia Epähäät -blogin Annukalta ja minua pyydettiin mukaan Häät -median blogiyhteisöön. Kun näin kyseisen viestin, meinasin pyörtyä jo muutaman ensimmäisen lauseen luettuani. Paikalla sattui olemaan oma esimieheni ja hän otti ohjat käsiinsä ja luki tekstin minulle ääneen. Pakko se oli uskoa, minut ja blogini haluttiin mukaan tällaiseen blogiyhteisöön, muutaman kuukauden kirjoittamisen jälkeen. Huhhuh! Innolla odotan, mitä kaikkea saamme aikaan ensi vuonna. Mukana blogiyhteisössä on yhteensä yhdeksän hääblogia. Blogini yläpalkkiin ilmestyy pian sivu, jonka kautta pääset näihin tutustumaan. <3


https://haat.fi/Tästä ei mennyt kauaa, kun julkistettiin Vuoden Hääblogi 2019 -äänestykseen päässeet blogit. Avasin äänestyslomakkeen ja ensimmäisenä siellä luki "Bridelisa". En ehkä kestä! Kiitos sinulle, joka olet nimeämisvaiheessa antanut blogilleni äänen. Varsinaisen äänestyksen äänestysaikaa on vielä jäljellä ja äänestys on auki 7.1.2019 asti. Käythän äänestämässä suosikkiasi! Äänestämään pääset klikkaamalla kuvaa alla ⬇ tai blogin sivubannerissa. ➡https://lovemedo.fi/page/vuoden-haeaeblogi-2019-aeaenestys6. Hääpuku

Yksi vuoden mieleenpainuvimmista päivistä on ollut päivä, jolloin löysin hääpukuni. Minulla ja kaasollani Lauralla oli molemmilla sellainen tunne, että nyt se löytyy. Puvun paljastan blogissa tietysti vasta häiden jälkeen (hope so), mutta pieni sneak peek on pakko jo jakaa. Kuvan väriä olen hieman myös saattanut käsitellä. Vielä saan odotella luultavasti useamman kuukauden, että saan pukuni kotiin.

Kiitos kaikille tästä vuodesta ja ihanaa uutta vuotta 2019!
Vuoden 2018 luetuimmat:

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3