VINKKEJÄ HÄIDEN SUUNNITTELUUN HÄÄBLOGEISTA

Häiden suunnittelussa itselläni on korvaamattomana ideapankkina toiminut hääblogit. Hääsuunnittelun alussa hain tietoa, mistä kannattaa aloittaa suunnittelu ja mitä tulee ottaa missäkin asiassa huomioon. Monta iltaa meni pitkälle yöhön lukiessani toisten morsiamien hääsuunnittelusta. Niistä saa paljon hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa sellaisista asioista, joita ei tule välttämättä lainkaan ajatelleeksi.

Olen syksyn ajan hautonut ajatusta niin sanotusta hääblogien yhteistyöviikosta. Tarkoitus on, että jaan blogin Facebook ja Instagram tileillä muiden bloggaajien sellaisia tekstejä, joista olen itse saanut apua oman suunnittelun aikana.

Haastan kaikki hääbloggaajat mukaan jakamaan postauksia, 
joista te olette saaneet apua ja vinkkejä hääsuunnittelun aikana. 

Ensi viikon ajan jaan joka päivä yhden postauksen joko Instagramissa tai Facebookissa. Postauksen lopusta löydät linkit blogin tileille. Viikon lopuksi lisään kaikki somessa jakamani postaukset tähän tekstiin, jolloin löydät ne myöhemminkin helposti.
Mikä on ollut paras apu tai vinkki, jonka olet bongannut hääblogista?https://www.facebook.com/Bridelisablog/https://www.instagram.com/bridelisablog/


Lue lisää;
5 VINKKIÄ MITEN ALOITTAA HÄIDEN SUUNNITTELU
KORTIT KAASOILLE
MEIDÄN SAVE THE DATE -KORTIT

4 kommenttia

 1. Aivan ihana idea! Pidän tämän mielessä, ja toteutan, kunhan on aikaa 😍 hääblogit on parhautta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Toteuta ihmeessä, yhteistyössä on voimaa! <3

   Poista
 2. Tämä oli kyllä tosi hyvä idea, näitä postauksia on ollut ilo lukea ja näistä on varmasti ollut monelle hyötyä! Ja kiva, että myös Syysmorsian pääsi mukaan, huomasin asian vasta tänään.. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idea muhi pitkään ja nyt sitten päätin sen toteuttaa! Ja oli tosi kiva, että haaste otettiin vastaan :)

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3