6KK HÄIHIN

Viimeinen kuukausi on ollut täynnä häähumua ja inspiroitumista, uusia ideoita ja ajatuksia. Ja hei puoli vuotta häihin! Niin vähän! En kestä!
Hääsuunnittelun saralla asiat ovat menneet eteenpäin. Vihdosta viimein sain yhteyden yhteen kakuntekijään ja kakkumaistelua on luvassa heti, kun osaamme päättää maisteltavat maut.

Kampaaja on varattu ja hän on juuri se kenet halusinkin. 

Vieraslahjat ovat olleet ajatuksissa, mutta toimeen tarttuminen ei ole ollut prioriteettilistan ykkösenä. Olen saanut kyllä kerättyä materiaalia hyvin niitä varten. Vielä täytyisi kuitenkin muutama asia hankkia, jotta voin aloittaa niiden tekemisen. Ajoittain on käynyt mielessä, että pitääkö jo luovuttaa niiden suhteen kun innostus niiden tekemiseen ei vain ala. Vielä en kuitenkaan ole luovuttanut.

Sen sijaan olen alkanut harkitsemaan hääkutsujen tilaamista valmiina. Jos haluamme kaikkien paperituotteiden olevan samaa tyyliä, olisi järkevää tehdä ne samoista materiaaleista. Ja en ole varma, onko minulla aikaa tai jaksamista tehdä kaikkia paperituotteita menuista ohjelmiin itse. Tai siis olen varma, että ei ole. Joten ehkä tilaamme ne valmiina.


Kuva: Laura Heijari

 Seuraavan kuukauden tehtävät

 

⬦ Kakkumaistelut

⬦ Paperituotteiden kartoittaminen

⬦ Vieraslahjojen teon aloittaminen

⬦ Ehkäpä kaasoilta?  <3

Tampereen häämessut ja Häät-blogiyhteisön tapaaminen.

Psst. Huomenna alkaa blogissa sekä blogin Facebook- ja Instagramtileillä lippuarvonta Tampereen Häämessuille. Ole siis kuulolla!

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3