LOVE ME DO WINTER FAIR 2019 - KUKKAHULLUN SILMIN


Viime viikonloppu sujui häähumuisissa messutunnelmissa Love me do -häämessuilla. Näin tammikuussa messut ovat kaksipäiväiset ja kävinkin messuilla lauantaina sekä sunnuntaina. 

Lauantaina lähdin tyttäreni kanssa "prinsessamessuille". Bongailimme yhdessä upeita kukkia ja hääpukunäytöksessä prinsessojen kruunuja. Täytyy sanoa, että alkuun epäröin lähtöä pienen lapsen kanssa, mutta ei kaduta yhtään. Vaikka kaikki sujuikin meillä hienosti, olin iloinen päästessäni sunnuntaina vielä itsekseni messuille ja hääbloggaajien miittiin.

Meillä on kaikki tärkeimmät palveluntarjoajat jo selvillä ja lähdinkin messuille hakemaan inspiraatiota juhlien visuaaliseen ilmeeseen; kukkiin, kattaukseen ja hääkutsuihin.

Kukkahullu kun olen, myös kutsuissa ja kattauksissa huomioni kiinnittyi niihin. Pitäisiköhän meillä olla kukat ihan häiden teemana?
 
Messuilla oli esillä 12 kattausta, joista yleisö sai äänestää suosikkiaan Instagramissa. Kaikki kattaukset löydät TÄÄLTÄ. Tähän poimin omat lempparini.
Tämä ihanan runsaan, mutta tyylikkään kattauksen takana on Maison Helsinki. Olisitko uskonut, että kattauksessa on käytetty vain silkkikukkia? Mä en ainakaan huomannut mitään. Tajusin vasta kun huomasin kenen käsialaa kattaus on. Upea kerrassaan!
Tästä kattauksesta vastasi Häät -lehti. Omaan makuuni itse kattaus olisi vaatinut jotain lisää, mutta tämä lautassetti miellytti kovasti. Tämä värimaailma on just mua.
Tämän kattauksen ovat suunnitelleet Pitopalvelu Misteli & Iloveparty. Ihastuin noihin vihreän värisiin viinipulloihin, vaikkakin kukka-asetelmat ovat hieman liian rönsyilevät. Joutuisikohan vieraat kuikuilemaan toisiaan kukkien takaa?  Hieman hillitymmät asetelmat niin aiettä!Messuilla oli yllättävän paljon esillä silkkikukkia. Näissä mun kuvissa niitä on myös useampi. Tunnistatko mitkä kukat ovat aitoja ja mitkä ei? Ei oo helppoo.

Siis mikä kukkaloisto messuilla oli, tämä kukkahullu kiittää!

Mikä jäi sulla päällimmäisenä mieleen messuista? Teitkö jonkun hyvän löydön?

2 kommenttia

  1. Oi, nuo kukat näyttävät kyllä niin kauniilta! Varsinkin nuo vieheet ovat molemmat tosi kivan näköiset. Itseäni harmittaa niiiin paljon messujen väliin jääminen, mutta onneksi kohta Tampereella uusi yritys. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi upeet! Harmi tosiaan, että sulla jäi messut ja blogimiitti väliin. Onneksi kohta Tampereelle! <3

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3