SORMUSJAHTIIN HÄÄMESSUILLE?

Päivitetty 1.1.2020

Vuosi vaihtui ja edessä siintää monet ihanat häämessut! Jos sinulla on vielä sormus hankintalistalla, suosittelen suuntaamaan joillekin tai monille tulevista häämessuista ja -tapahtumista. Messujen etu on se, että saman katon alta löydät monipuolisesti eri korusuunnittelijat ja kultasepänliikkeet ja pääset tutustumaan mallistoihin yhdellä kertaa. Messuilla saat todennäköisesti sormuksesi vielä edullisempaan messuhintaan.

Kokosin sinulle listan tulevista häämessuista ja niillä mukana olevista korusuunnittelijoista sekä kultasepänliikkeistä. Postauksen lopussa on muutama vinkki, jos ajatuksesi sormuksesta ovat vielä epäselvät tai niitä ei ole ollenkaan.
Mennään naimisiin -messut, 11.-12.1.2020, Helsinki


Love me do Winter Fair, 18.-19.1.2020, Helsinki
Hää- ja juhlamessut, 25.1.2020, Mikkeli


Turun häämessut, 25.1.2020, Turku

Turun häämessujen sivuilta löysin palveluhakemiston, jossa oli lista eri palveluntarjoajista. En kuitenkaan löytänyt virallista näytteilleasettajien listaa, joten olen epävarma, onko juuri nuo ne näytteilleasettajat, jotka on listattu palveluhakemistossa. Jos tiedät vastauksen, laita ihmeessä kommentti alle!

Lappeenrannan häämessut, 26.1.2020, Lappeenranta


Tampereen Häämessut, 8.-9.2.2020, TampereLisää häämessuja löydät Messukalenterista:

>>Messukalenteri<<


Sormuskone ja Kohinoor-app

 

Jos sulla on ihan hukassa ajatus siitä millainen kihla- tai vihkisormuksesi voisi olla, kokeile sormuskonetta. Häät -sivustolta löytyy Sormuskone, joka antaa hakuehtojesi mukaisia sormuksia nähtäväksesi.

Toinen apuväline on Kohinoor -app, jossa voit tutustua heidän suosituimpiin malleihin ja sovittaa niitä sormeen puhelimen kameran avulla. Muutaman harjoituskuvan se vaati, että sai hyvään kulmaan omat sormet, jotta sovitettava sormus istui hyvin paikoilleen. Ihan hauskaa puuhaa ja voit sovitella sormuksia missä ja milloin vain.


Kohinoor


Oletko sinä lähdössä sormusjahtiin häämessuille? Ja jos olet jo vanha konkari niin jaa parhaimmat vinkkisi sormuskaupoille!8 kommenttia

 1. Kommentoin ohi varsinaisen postauksen vaan tuota Turun häämessujen menoa. Voi apua. Voisiko joku kaapata sen tapahtuman itselleen ja brändätä sen tähän päivään ja sille tasolle, jonka Turku ansaitsisi... 🙄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samanlaiset fiilikset sain nettisivujen perusteella, ikinä kyseisillä messuilla käyneenä. Harmi juttu! Epähäiden Annukkahan voisi ottaa tästä kopin ;) Hän kun on varsinainen häähumuinen supernainen sieltä suunnilta :P

   Poista
  2. Jos me, Krista, kaapattais... :D

   Poista
 2. Kokeilin itsekin Kohinoorin sovellusta viime Love Me Do -messujen jälkeen ja se on kyllä hyvä. Aluksi tarvitsi tosiaan muutaman harjoituskuvan, kun mallailin kihlalle sopivaa kaveria. Tuo toinen sormussovellus ei ollutkaan vielä tuttu. Kiitos vinkeistä! Etsintä jatkukoon myös messuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että löydät mieleisen! Ootko saanut jo jonkinlaisen käsityksen siitä, millainen sormus voisi olla? :)

   Poista
 3. Juu on ajatuksen pohjaa millaisen haluaisin ja viime messuilla ensimmäiset sovitukset auttoi tosi paljon suunnan kanssa. Kihla on itsessään näyttävä enkä haluaisi sitä peittää liikaa, joten etsinnät jatkuu. Mielessä on käynyt myös sekin vaihtoehto, jos sormusta ei löydy, ei erillistä vihkisormusta välttämättä tulekaan. Ja sekin on ihan fine, koska sormuksesta en haluaisi alkaa liikaa stressaamaan ja väkisin löytää jonkun kaveriksi häihin mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli samanlainen fiilis sormuksia sovitellessa, etten halua kihlani jäävän vihkisormuksen varjoon, sillä tykkään siitä ihan älyttömästi <3 Sopiva onneksi löytyi melko helposti :)

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3