SORMUSJAHTIIN HÄÄMESSUILLE?Vuosi vaihtui ja edessä siintää monet ihanat häämessut! Jos sinulla on vielä sormus hankintalistalla, suosittelen suuntaamaan joillekin tai monille tulevista häämessuista ja -tapahtumista. Messujen etu on se, että saman katon alta löydät monipuolisesti eri korusuunnittelijat ja kultasepänliikkeet ja pääset tutustumaan mallistoihin yhdellä kertaa. Messuilla saat todennäköisesti sormuksesi vielä edullisempaan messuhintaan.

Kokosin sinulle listan tulevista häämessuista ja niillä mukana olevista korusuunnittelijoista sekä kultasepänliikkeistä. Postauksen lopussa on muutama vinkki, jos ajatuksesi sormuksesta ovat vielä epäselvät tai niitä ei ole ollenkaan.


Mennään naimisiin -messut, 12.-13.1.2019, HelsinkiLove me do Winter Fair 2019, 19.-20.1.2019, Helsinki

 
http://lovemedo.fi
Kuva: Love me do
 

⬦  Versatile Idea ⬦ 

Hää- ja juhlamessut, 19.1.2019, Mikkeli


Turun häämessut, 26.-27.1.2019, Turku

Turun häämessujen sivuilta löysin palveluhakemiston, jossa oli lista eri palveluntarjoajista. En kuitenkaan löytänyt virallista näytteilleasettajien listaa, joten olen epävarma, onko juuri nuo ne näytteilleasettajat, jotka on listattu palveluhakemistossa. Jos tiedät vastauksen, laita ihmeessä kommentti alle!

Lappeenrannan häämessut, 27.1.2019, Lappeenranta


Tampereen Häämessut, 9.-10.2.2019, Tampere


Kotka Love Häät, 16.2.2019, Kotka

Näytteilleasettajien listaa odotellaan vielä

Onnen Aika -juhlamessut, 17.2.2019, Kuopio

TimanttisetSormuskone ja -app

 

Jos sulla on ihan hukassa ajatus siitä millainen kihla- tai vihkisormuksesi voisi olla, kokeile sormuskonetta tai Kohinoorin appia. Häät -sivustolta löytyy Sormuskone, joka antaa hakuehtojesi mukaisia sormuksia nähtäväksesi.

Toinen, itselleni uusi tuttavuus on Kohinoor -app, jossa voit tutustua heidän suosituimpiin malleihin ja sovittaa niitä sormeen puhelimen kameran avulla. Muutaman harjoituskuvan se vaati, että sai hyvään kulmaan omat sormet, jotta sovitettava sormus istui hyvin paikoilleen. Ihan hauskaa puuhaa kuitenkin ja voit sovitella sormuksia missä ja milloin vain.KohinoorMinä olen oman vihkisormukseni jo löytänyt useampi kuukausi sitten. 
Ehkä kohta olisi jo sen esittelyn aika. Onko sulla sormus vielä hankkimatta?Loppuun vielä muistutus! Vuoden Hääblogi 2019 -äänestys on vielä muutaman päivän auki. Äänestykseen pääset sivu- ja alabannerista löytyviä kuvia klikkaamalla.
Käy antamassa suosikille äänesi!

Edit 18.1.2019 lisätty Tampereen häämessujen näytteilleasettajat

8 kommenttia

 1. Kommentoin ohi varsinaisen postauksen vaan tuota Turun häämessujen menoa. Voi apua. Voisiko joku kaapata sen tapahtuman itselleen ja brändätä sen tähän päivään ja sille tasolle, jonka Turku ansaitsisi... 🙄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samanlaiset fiilikset sain nettisivujen perusteella, ikinä kyseisillä messuilla käyneenä. Harmi juttu! Epähäiden Annukkahan voisi ottaa tästä kopin ;) Hän kun on varsinainen häähumuinen supernainen sieltä suunnilta :P

   Poista
  2. Jos me, Krista, kaapattais... :D

   Poista
 2. Kokeilin itsekin Kohinoorin sovellusta viime Love Me Do -messujen jälkeen ja se on kyllä hyvä. Aluksi tarvitsi tosiaan muutaman harjoituskuvan, kun mallailin kihlalle sopivaa kaveria. Tuo toinen sormussovellus ei ollutkaan vielä tuttu. Kiitos vinkeistä! Etsintä jatkukoon myös messuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että löydät mieleisen! Ootko saanut jo jonkinlaisen käsityksen siitä, millainen sormus voisi olla? :)

   Poista
 3. Juu on ajatuksen pohjaa millaisen haluaisin ja viime messuilla ensimmäiset sovitukset auttoi tosi paljon suunnan kanssa. Kihla on itsessään näyttävä enkä haluaisi sitä peittää liikaa, joten etsinnät jatkuu. Mielessä on käynyt myös sekin vaihtoehto, jos sormusta ei löydy, ei erillistä vihkisormusta välttämättä tulekaan. Ja sekin on ihan fine, koska sormuksesta en haluaisi alkaa liikaa stressaamaan ja väkisin löytää jonkun kaveriksi häihin mennessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli samanlainen fiilis sormuksia sovitellessa, etten halua kihlani jäävän vihkisormuksen varjoon, sillä tykkään siitä ihan älyttömästi <3 Sopiva onneksi löytyi melko helposti :)

   Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3