5KK HÄIHIN

Häävalmistelumme ovat eläneet viimeisen kuukauden aikaa, jolloin olemme pohtineet ja miettineet erilaisia vaihtoehtoja, mutta päätöksien tekeminen on ollut ajoittain voisiko sanoa haastavaa.

Olemme esimerkiksi nyt kuukauden ajan miettineet mitä kakkumakuja maistelisimme, voiko olla oikeasti näin vaikeaa? Voi se näköjään olla! Olemme myös miettineet, voisiko kakun tilalla olla ehkä leivokset. Saa nähdä mihin nämä kakkupohdinnat päätyvät.
Kutsuja olemme myös suunnitelleet ja mieleinen mallikin löytyi melko vaivattomasti. Päätimme käyttää kutsujen ja muiden paperituotteiden tilaukseen Vistaprintiä, jolloin saamme Save the Date- korteista lähtien paperituotteisiin saman ilmeen, fontit ym. Kutsut ovat viimeistelyä vaille valmiit ja ne pitäisikin saada pian tilaukseen. 

Olemme suunnitelleet pitävämme kaaso/hääcrewillan(!!) ensi kuussa ja ehkä maistelemme samalla hieman viinejä häitä ajatellen. 

Sain noin viikko sitten Tampereen Zazabellasta viestin, että pukuni on saapunut. Voi sitä ilon kiljahdusta, joka suustani pääsi kun luin tekstiviestin. Tilatessani puvun, minulle kerrottiin puvun toimituksen kestävän noin 4-6kk. Puku saapui kuitenkin kolmessa kuukaudessa, ihanaa! Puvun kävin hakemassa eilen kotiin ja siitä kirjoittelen oman tarinan.

Mieheni on alkanut pohtimaan omaa pukeutumistaan ja tällä hetkellä näyttää siltä, että hän vuokraa puvun. Tampereen häämessuilta toin hänelle hieman luettavaa miesten pukeutumiseen liittyen ja sieltä löytyikin jo jotain silmää miellyttävää. 

Seuraavan kuukauden tehtävät 

⬦ Kutsujen tilaus

⬦ Sulhasen puvun etsintä

⬦ Ne kakkumaistelut!

⬦ Kaaso-/Hääcrewilta <3

Tajusin juuri, että seuraavaan tehtävälistaani kirjoitan avioliiton esteiden tutkinta, häät ovat oikeasti jo lähellä! <3
Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3