HÄÄBLOGGAAJAT ÄÄNESTÄVÄT OSA 2 - KAUNEIN HÄÄPUKU 2019


Kuvat saatu käyttöön
Häät -blogiyhteisön kautta 
  
Tampereen häämessuilla oli esillä kaikki Vuoden Hääpuku 2019 äänestyksessä mukana olevat hääpuvut. Äänestykseen valikoitui kansainvälisten hääpukumerkkien suosikkipuvut. Kauneimman Hääpuvun äänestys on käynnissä helmikuun loppuun asti. Äänestykseen pääset TÄSTÄ.

Häät -blogiyhteisön miitissä saimme äänestää omaa suosikkiamme. Nämä kolme pukua olivat ne, jotka saivat meiltä eniten ääniä.

Maggie Sottero Desings - Liberty
Tässä Maggie Sotteron luomuksessa on yksi elementti, joka on tällä hetkellä todella trendikäs. Se on tuo V-muoto puvun etuosassa. Mielestäni tämä pääntie on suunniteltu ja toteutettu todella tyylikkäästi. Vaikka V ulottuu melko alas, ei se missään nimessä ole liian paljastava.


Blue by Enzoani - Lavender
Tässä Blue by Enzoanin puku on kaikkea sitä, mitä tämän hetken morsiamet rakastavat. Tästä löytyy V- mallinen pääntie, katkaistu vyötärölinja, pitsiä ja tuollainen hiekanvärinen pohja, joka korostaa ihanasti puvun pitsiä. Tämä puku oli meidän bloggaajien suosikki nro 1.


Blue by Enzoani - Lavender

Morilee by Madeline Gardner - Luna

Ääniä keräsi myös tämä Morileen Luna hääpuku. Tämä oli puku, jolle itse annoin ääneni! Todella kaunis tuo yläosa ja sen pitsit. Tykkään!

Kun nyt katson näitä meidän suosikki pukuja ja oikeastaan kaikkia äänestyksessä mukana olevia pukuja, yhdistäviä tekijöitä löydän niistä kaksi. Kaikissa puvuissa on enemmän tai vähemmän pitsiä. Näistä kaikista puvuista löytyy myös jonkinlaiset olkaimet tai hihat. Onko olkaimettomien pukujen aika ohi?Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3