HÄÄBLOGGAAJAT ÄÄNESTÄVÄT OSA 1 - VUODEN HÄÄKUVA 2019

Kuvat saatu käyttöön
Häät-blogiyhteisön kautta


Häät -lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki kyseli meiltä Häät -blogiyhteisön bloggaajilta, haluaisimmeko mukaan Vuoden Hääkuva 2019 esiraatiin. Meitä ei liiemmin tarvinnut suostutella. Me blogiyhteisön jäsenet ja Häät -tiimi valitsimme 10 upeaa hääkuvaa finaaliin.


The Light That Protects Me - Kuvaaja Alejandro Lorenzo


Vaikka tämä kuva ei finaaliin päässyt, oli se oma suosikkini kaikista 163 kuvasta. Tämä upea kuva on otettu Otaniemessä viime syyskuussa. Kuvan on ottanut valokuvaaja Alejandro Lorenzo. Sama mies on itselleni tuttu Love me do -messuilta, jossa hän on kuvannut muun muassa meitä hääbloggaajia.

Vuoden Hääkuvaa voit äänestää 10.3.2019 asti Häät.fi nettisivuilla. Äänestykseen pääset suoraan TÄSTÄ. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Paul Hewitt -kello.

Nämä alla olevat hääkuvat saivat minulta äänen ja raivasivat tiensä finaaliin asti. Kaikki finaalissa olevat kuvat pääset katsomaan äänestyslinkin kautta.


Säteet - Kuvaaja Iiro Rautiainen

Tämä Iiro Rautiaisen nappaama upea kuva on otettu yhdessä lempi juhlapaikoistani, nimittäin Hirvihaaran kartanolla.


Tyyni Rakkaus - Kuvaaja Aaro Keipi


Yhteinen matka - Kuvaaja Rami Nummelin

Olen viime aikoina miettinyt meidän hääkuvien lokaatiota ja onko jotain, mitä ehdottomasti kuviimme haluaisin. Tällaisesta esiraadissa toimimisesta oli todella apua, sillä huomasin heti, millaiset kuvat minuun vetoavat. Ne on otettu ulkona ja mielellään lähellä luontoa. Elementteinä vesi ja aurinko lumoavat minut täysin.

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3