HÄÄT -BLOGIYHTEISÖN ENSIMMÄINEN MIITTI

Kaupallinen yhteistyö
Tampereen häämessut,
Häät-blogiyhteisö ja
*=heidän järjestämät yhteistyökumppanit 

Kuva: Mika Peltomaa Photography

Jos luet muita hääblogeja, olet varmasti törmännyt Häät -blogiyhteisöön ja siihen, että meillä oli ensimmäinen miitti Tampereen häämessujen yhteydessä. Miitti ei ollut itselleni ensimmäinen, mutta se oli ensimmäinen miitti, joka jatkui vielä seuraavanakin päivänä. Ihan huippua!

PÄIVÄ 1Perjantaina lähdin Hämeenlinnasta kohti Tamperetta ja suuntasin ensimmäisenä Sokos Hotel Villaan*, jossa yövyin seuraavan yön. Pääsin tutustumaan myös Villan sviittiin. Sviitin esittelyyn pääset TÄSTÄ.

Sokos Hotel Villa oli todella viihtyisä. Aulan sisustustakka ja keinut sen ympärillä loivat aulaan ihanan lämpimän ja jopa kodinomaisen fiiliksen. Henkilökunnalta sain ihanan ystävällistä palvelua. 


Villan henkilökunta yllätti minut maistuvalla herkkutarjottimella, joka odotti huoneessani. Omaan tyyliini olin järjestänyt itselleni pienoisen kiireen, joten muutaman makupalan jälkeen työnsin herkut jääkaappiin odottamaan iltaa ja suuntasin kohti ravintola Poroa.
Ravintola Porossa* saimme nauttia nimensä mukaisen menun.

Metsäsienikeitto


Poronkäristys ja muusi


Suklaa-mustikkakakku
Ruokailun alussa aloitimme esittelykierroksen, joka kesti oikeastaan ruokailun loppuun asti. Keskusteluissamme vallitsi ihana tunnelma ja itselläni tuli sellainen olo, että jokaista joka pöydän ääressä istui, kiinnosti aidosti mitä kullakin oli sanottavana.

Ruokailun jälkeen suuntasimme Tähtiareenalle kurkkimaan messuja behind the scenes hengessä. Messuilta lähdimme kaikki kohti omia hotellejamme. Palattuani hotellille, fiilikset olivat todella hassut, nimittäin siitä, että olin yksin hotellissa. Ei ole kovin montaa kertaa tullut yksin hotellissa yövyttyä. Loppujen lopuksi, ei se yhtään hassumpaa ollut.


PÄIVÄ 2 


Aamulla palasimme Tähtiareenalle. Keskustelu jatkui samassa hengessä kuin mihin se oli illalla jäänyt. Aivan upea porukka meillä, en voi muuta sanoa! <3

Aamun keskustelujen jälkeen, saimme nauttia Pitopalvelu Zipattan* ruuista. Viinit meille oli valinnut Viiniasiantuntija Timo Jokinen. Hän toivotti meidät tervetulleeksi myös hänen viinibistro Winebridgeen*, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Winebridgen ovat ottaneet haltuunsa muun muassa polttariseurueet viinimaisteluiden merkeissä.


Mustajuurikeitto


Broileria punaviinikastikkeessa
Ruokailun jälkeen lähdimme kiertelemään messuja. Meille oli suunniteltu oma äänestys näihin upeisiin hääpukuihin liittyen. Siitä lisää pikapuoliin täällä blogissa. Miitin lopuksi valokuvaaja Mika Peltomaa otti meistä yhteiskuvia.

Sen lisäksi, että Timo pyysi meitä käymään Winebridgessä kuohuvalla, saimme yhteistyökumppaneilta mahtavan goodiebagin. Siltä löytyi sellaisia asioita, että uusi Tampereen reissu täytyy tehdä pikapuoliin! Kiitos Day Spa Lapinniemen Helmi, Studio Laura Sylvia, Siskoshop.com, Kultasepät Andreasen ja Fressi.2 kommenttia

  1. Hei Elisa! Mukava että olet viihtynyt Tampereella Häämessujen humussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viihdyin todella hyvin! Täytyy pian varata kalenteriin uusi Tamperepäivä ja tulla siellä teilläkin piipahtamaan! :)

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3