ORIGINAL SOKOS HOTEL VILLA - HÄÄYÖ TORNISVIITISSÄ


Kaupallinen yhteistyö
Original Sokos Hotel Villa
Tänä viikonloppuna suuntasin kohti Tamperetta ja Häät -blogiyhteisön ensimmäistä miittiä. Miitti oli kaksipäiväinen ja yöpymisen Original Sokos Hotel Villassa sain osana Tampereen Häämessujen ja Häät-median järjestämää yhteistyötä. Yöpymisen yhteydessä pääsin tutustumaan Villan Suiteen eli Tornisviittiin.
Tornisviitti on kaksikerroksinen. Huoneiston alakerrasta löytyy makuuhuone ja WC. Villa on saanut täysin uuden ilmeen vuonna 2011, mutta huoneisiin on jätetty vanhaa arkkitehtuuria tyylikkäästi näkyviin, tässä tapauksessa ikkuna ja kattoparrut.
Alakerrasta lähtee raput ylös ja toisesta kerroksesta löytyy oleskelutilaa sekä saunaosasto. Oleskelutila on reilun kokoinen ja ikkunoista aukeaa maisema Tampereen keskustaa kohti. Oleskelutilasta löytyy sohvien lisäksi myös TV sekä minibaari.

Saunaosasto oli oma lempparini sviitissä. Pidän itse kovasti saunomisesta eikä tuo ammekaan yhtään hassumpi ole. Melko kompakteja sauna ja amme ovat, mutta eiköhän niihin hyvin mahdu juuri avioituneet ja korviaan myöten onnelliset hääparit!

Tämä Tornisviitti on kuulemani mukaan se, jota hääparit eniten käyttävät. Villassa on tämän lisäksi myös Junior Suiteja, jotka ovat myös hääparien suosiossa.


PS. Blogin Instagram tilin highlighteista löydät videoesittelyn sviittivierailustani. Instagramiin pääset blogin ylä- ja alabannerista.

2 kommenttia

  1. Me yövyttiin yhdellä keikkareissulla Villassa pari vuotta sitten ja tykättiin kyllä kovasti. Meillä oli ihan perushuone, joka vastasi kuvien perusteella sviitin alakertaa. Erittäin siisti ja sisustuksellisesti miellyttävä huone oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi Villasta myös todella hyvä fiilis. Itse yövyin kans perushuoneessa, joka oli todella viihtyisä. Ainoa miinus oli pieni ikkuna, mutta sekin oli oikeastaan todella söpö. Ja ystävällinen henkilökunta <3

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3