TAMPEREEN HÄÄMESSUT 2019 - MIESTEN PUKEUTUMINEN


Tampereen häämessuja vietettiin viime viikonloppuna Tampereen Tähtiareenalla. Itse pääsin messuille jopa kolmena (!!) päivänä. Perjantaina kävimme kurkkimassa bloggaajien kanssa messuja behind the scenes hengessä, lauantaina vietimme messupäivää niin ikään bloggaajien kanssa ja sunnuntaina suuntasimme tyttöni kanssa "prinsessamessuille". Viikonlopusta ei siis häähuumaa puuttunut.


Pukuvuokraamo Kavaljeeri


Olen kaikilla messuilla tykästynyt miesten pukeutumiseen ja tälläkin kertaa ne veivät huomioni. Mieheni puvun mietintä alkaa tulla ajankohtaiseksi ja napsinkin hänelle hieman kuvia puvuista ja niiden yksityiskohdista.


Pukuvuokraamo Kavaljeeri


Pukuvuokraamo Kavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeeri oli onnistunut pukuvalinnoissa, joita olivat messuille mukaan ottaneet. Vaikka osasto oli suhteellisen pieni, pukuja ja asusteita oli moneen tyyliin. Omat lempparini ovat nuo kravattikorut (kertokaa mulle, jos sillä on joku virallinen nimi).


Pukuvuokraamo Kavaljeeri


Pukuvuokraamo KavaljeeriPukuvuokraamo Kavaljeeri


Pukuvuokraamo Kavaljeeri

Räätälistudio BQ valmistaa mittatilauspukuja. Räätälistudion liikkeet löytyvät Tampereelta ja Helsingistä. Heidän nettisivuillaan on myös blogi, jossa he kertovat vinkkejä niin hääpukeutumiseen kuin bisnespukeutumiseenkin.

Heidän osastollaan huomioni kiinnitti välittömästi nuo upeat vieheet. Todelliset katseenvangitsijat.


Räätälistudio BQ


Räätälistudio BQ
Näistä kuvista löytyi jo muutama elementti, jotka mieheni silmää miellyttivät. En malta odottaa, että päästään sovittelemaan pukuja. Jos siis mieheni ottaa minua mukaan. Kerran hän sanoi, toivon mukaan vain vitsillä, että jos hän ei näe minun pukua niin minäkään en hänen. Nähtäväksi jää.

Pakko vielä loppuun vinkata tulevista After Work -miesten messuista, jotka on 1.3.2019 Helsingin pörssitalolla. Näytteilleasettajissa on edustettuna niin miesten pukeutuminen kuin asusteetkin. Messuilla myös asiaa avioehdosta. Vaikka kyseessä onkin miesten messut, ovat naisetkin tervetulleita! Voisin veikata, että mikäli sulhasta ei ole vielä häämessuille saanut mukaansa, niin näille messuille miehet lähtevät mielellään.
Lue myös muiden bloggaajien messufiiliksiä;

Mon rêve d'Amour - Tampereen häämessut ja Häät-blogiyhteisön ensimmäinen tapaaminen
Häähumussa - Häät-blogiyhteisö Tampereen häämessuilla
Jasmine Maria - the Wedding blog - Blogimiitin toinen päivä/Tampereen häämessut
Syysmorsian 2019 - Ihanaakin ihanampi viikonloppu ja Tampereen häämessut!

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3