UPEAN NIINATTAREN VIP-AVAJAISET
Hää- ja juhlapukujen erikoisliike Niinatar on yksi Helsingin hääpukuliikkeistä. Vuoden vaihteessa Niinattaren naiset muuttivat uusiin tiloihin ja Niinatar löytyy nyt osoitteesta Runeberginkatu 23. Viime torstaina järjestettiin Niinattaren VIP-avajaiset ja lähdimme Mon rêve d'Amour -blogin Sarahin, Häähumussa -blogin Jasmiinan sekä Häät-lehden päätoimittajan Sari Yli-Salomäen kanssa onnittelemaan Niinatarta Häät median sekä -blogiyhteisön puolesta.


Kuvan nappasi Sarah <3


Meidät otti vastaan, kukas muukaan kuin U-P-E-A Niina Kuhta. Lähdimme heti pienelle esittelykierrokselle ja saimme mukaamme Catharinan, joka kertoi meille Niinattaren pukuvalikoimasta sekä palveluista.


Niinattareen pääsee pukuja sovittamaan ilmaiseksi, jolloin mukaan saa ottaa makutuomareita 1-2. Jos haluat pukusovitukseen hieman luksusta, heiltä saa varattua maksullisen VIP loungen. Loungeen saa ottaa mukaansa jopa 4 makutuomaria, eikä tilavassa loungessa vielä tule ahdasta. Loungessa sovitusaika on hieman pidempi kuin normaalisovituksessa.

Loungessa on tarjolla myös erilaisia virvokkeita koko seurueelle. Jos oma pukuni olisi vielä etsinnässä, suuntaisin kyllä välittömästi Niinattaren loungeen. Jos et vielä tämän ylistys tekstin jälkeen usko loungen olevan upea, kuvat puhukoon puolestaan. (ja ei, tämä ei ole maksettu mainos!)
Niinatar on täynnä upeita hää- ja juhlapukuja. Sen lisäksi sieltä löytyy kattava valikoima asusteita ja kenkiä. Näistä olin erityisesti kiinnostunut, sillä esimerkiksi kengät ovat vielä itselläi hankintalistalla.


Pukuloiston lisäksi aistejamme hellittiin The Art of Cakesin näyttävällä kakulla. Kauniin ulkomuodon lisäksi kakku maistui todella hyvälle, vaikka pieni epäluulo heräsi, että voiko noin hieno kakku maistuakin vielä hyvältä. Kyllä voi!

Saimme nauttia myös ihanan Diandran lauluesityksistä. Olen aina ihaillut Diandran ääretöntä lahjakkuutta, enkä säästynyt kylmiltä väreiltä. 

Onnea vielä kerran upealle Niinattarelle! Toivottavasti pääsen testaamaan loungen, vaikka oma pukuni onkin jo löytynyt. Vielä puuttuu mieheni puku eikä kaikilla kaasoillanikaan taida pukua olla vielä hankittuna.
Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3