16 MORSIUSKIMPPUA
Ratkesin riemusta, kun huomasin, että Turenkiin tulee yhden viikonlopun ajaksi esille morsiuskimppunäyttely. Toisin kuin normaalisti häätapahtumiin lähtiessä, nyt matkaa ei ollut juurikaan normaalia työmatkaani enempää.

Morsiuskimppunäyttely oli esillä Kukkatalo Kouhian tiloissa. Kimput edustivat monipuolisesti eri tyylejä. Tämän hetken kimpputrendit vaikuttavat menevän samaan tyyliin kuin hääpuvuissakin. Eli trendikäs kimppu on kantajansa näköinen. Vaikka valtavirta vaikuttaa pitävän runsaista ja boho tyyppisistä, rennosti asetelluista kimpuista, ovat myös tiiviit ja pyöreät kimput edelleen morsianten mieleen.

Morsiuskimppunäyttelyn yhteydessä sai äänestää omaa suosikkiaan. Äänestyksen voitti juurikin edellä kuvatun kaltainen melko tiivis ja pyöreä kimppu. Tässä postauksessa ovat yhtä kimppua lukuunottamatta kaikki näyttelyn upeat kimput. Jostain syystä yksi kimppu minulta jäi kuvaamatta.Kimppu numero 11. voitti äänestyksen. Kimppuun on käytetty hortensiaa, neilikoita, ruusuja ja lumipalloheisiä. Ihanan kesäinen ja hempeä kimppu. Tämä ei kuitenkaan ollut oma lempparini. Minun kauneimmaksi äänestämä kimppu löytyy postauksen ensimmäisestä kuvasta.


Minusta oli ihan huippu juttu, että suureen osaan kimpuista oli laitettu kimpun hinta näkyviin. Kimppujen hinnat pyörivät 60-120 euron välillä.
Näyttelyn lisäksi tilassa oli esillä kattaus sekä kimput loihtinut floristiopiskelija näytti, miten valmistetaan erilaisia kukkakoruja. Näitä kaikkia tulossa vielä blogiin.

2 kommenttia

  1. Minäkin ehdin jo ennen sinun huomiosi lukemista ihastella tuota, että osassa kimpuista näkyy hinta. Kimppujen hinnat kun ovat itselle aikamoinen arvoitus. Aika pliisuja värejä näyttää taas meikäläisen silmään olevan, mutta ilmeisesti oma makuni poikkeaa valtavirrasta tai ainakin nykymuodista, mikä ei enää ole lainkaan yllätys. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo puuteriset sävyt vaikuttavan olevan edelleen suosittuja, niin kimpuissa kuin muussakin häiden visuaalisessa ilmeessä. Mutta musta on upeeta, että te ette piiruakaan välitä siitä, mikä on pinnalla vaan menette täysin omien mieltymysten mukaan. Se jos mikä on nyt trendikästä!

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3