4KK HÄIHIN

Jälleen on aika kurkata edellisen kuukauden tehtävälistaa, vetää tehdyt yli ja laatia seuraavan kuukauden tehtävät.

Viimeinen kuukausi oli erilaisten maisteluiden täyteinen. Maistelimme kakkuja, viinejä sekä ruokia. Hääjuhlamme viinit ovat valittu ja menu meni muutamia ruokia lukuunottamatta uusiksi. Emme voisi olla tyytyväisempiä tehtyihin valintoihin.

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, hääkakku pohdinnat ovat vielä kesken. Joudumme ehkä uhrautumaan ja maistelemaan kakkuja vielä hieman lisää. Ei vaan, vaikka kakkuja mielellään maisteleekin, olisi mahtavaa saada tämä projekti piakkoin pakettiin.

Edelliseltä tehtävälistalta saa merkitä tehdyksi kutsujen tilauksen, kakkumaistelut sekä hääcrewillan. Mieheni puvun etsintää emme ehtineet vielä aloittamaan, mutta sovitukseen aika on jo varattuna.  

Listalla olleiden tehtävien lisäksi olemme pohtineet muun muassa häämatkaamme. Häämatkan toteutus ei pienen lapsen vanhempina ole meille aivan mutkatonta. Teimme kuitenkin sen suhteen päätöksen, joka on täydellinen niin meidän kuin lapsemmekin kannalta.


Seuraavan kuukauden tehtävät


Jos viimeiset kuukaudet ovat olleet hieman hiljaisempia niin nyt, kun häihin on enää neljä kuukautta, tuntuu, että tehtäviä tulee ovista ja ikkunoista. 

⬦ Hääinfon suunnittelu ja toteutus

⬦ Lahjalistan laatiminen

⬦ Sulhasen puvun sovitus

⬦ Avioliiton esteiden tutkinta

⬦ Kutsujen lähettäminen

⬦ Kirkon vihkimusiikki-ilta

⬦ Häämatkan suunnittelun jatkaminen

Tehtävälista on ehkäpä pisin tähän astisista listoista. Eikä ne taida tästä eteenpäin enää lyhentyä. Minulla on tunne, että nyt kun häihin on aikaa neljä kuukautta, alkaa hääjärjestelyn ehkä kivoin vaihe. Asioita alkaa tapahtua nopeammin ja häät alkavat entisestään konkretisoitua. Se on ihan kohta, kun minusta tulee vaimo <3

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3