PITOPALVELUN VALINTA - RENGON PITOPALVELU


Häiden tarjoilut ja erityisesti ruoka on sellainen, jota hääparin tulee hieman miettiä heti hääsuunnittelun alkupuolella. Ainakin sen verran, että varataanko pitopalvelu hoitamaan häiden tarjoilu vai hoidetaanko tarjoilu esimerkiksi talkoo voimin. Kuten lähes kaikilla palveluntarjoajilla, myös pitopalveluilla kesän lauantait varataan todella aikaisin.

Me aloitimme pitopalveluiden kartoittamisen samaan aikaan kuin juhlapaikkojenkin. Tutkailumme jälkeen lähetimme kahteen paikkaan tarjouspyynnön. Molemmilla pitopalveluilla oli esimerkki häämenuita heidän nettisivuillaan. Kokosimme niistä mieleisemme menut ja niiden pohjalta pyysimme tarjousta. 


Mitkä asiat vaikuttivat pitopalvelun valintaan?


Tarjouksia vertaillessa valintaan vaikutti hinta. Se ei kuitenkaan yksinään riitä, sillä kyllähän ruuan täytyy olla maukasta ja palvelun sujuvaa sekä ystävällistä. 

Lopulta helpoksi valinnaksi osoittautui Rengon pitopalvelu. Olemme syöneet heidän ruokia aikaisemmin erilaisissa juhlissa. Heidän ruoka ei ole koskaan ollut pettymys, päinvastoin. Itseäni myös ilahdutti, kuinka nopeasti heihin sai yhteyden sekä vastaukset sähköposteihin. Tämä sähköposteihin vastaaminen on sellainen asia, mikä meillä on vaikuttanut palveluntarjoajien valintaan. Jos sähköposteja saa odotella tai vastausta ei kuulu ollenkaan, olemme siirtyneet seuraavaan.

Yksi iso plussa Rengon pitopalvelussa on myös paikallisten raaka-aineiden käyttäminen. Itseeni vetoaa myös pitopalvelun historia, joka on kuvattuna melko tarkasti heidän nettisivuillaan.


catering


haaruoka


Ruokia kannattaa maistella etukäteen


Viimeistään silloin kun pitopalvelu on varattu, kannattaa kysellä mahdollisuutta ruokien maisteluun. Tämän päivän hääparit enenevässä määrin haluavat maistella kaikki ruuat mitä juhlissa tarjotaan. Toisilta morsiamilta olen kuullut, että kaikki yritykset eivät maisteluista järjestä. Osa pitopalveluista saattaa järjestää seuraavan kesän hääpareille yhteisen maistelutilaisuuden.

Tämä on varmasti asia, jota pitopalveluiden tulee miettiä. Miten he saisivat toteutettua hääpareille tärkeitä maisteluita. Osa pareista saattaa valita toisen pitopalvelun, jossa maistelu onnistuu.

Kyselin Rengon pitopalvelusta mahdollisuutta maistella menuun valitsemiamme ruokia. He eivät varsinaisia maisteluita järjestä, mutta heillä oli tulossa perinteeksi muodostunut Pitopöytä -buffet. Pääsimme sinne maistelemaan heidän ruokiaan.

Osa tarjolla olevista ruuista oli niitä, mitä myös meidän menussa oli. Paino sanalla oli, sillä meidän menu meni sen maistelun jälkeen lähes kokonaan uusiksi. Ruoka oli todella maistuvaa. On myös kiva, että oikeasti tiedämme, mitä vieraillemme tarjoamme. Vaikka emme epäilekään, ettei edellinen menumme olisi herkullinen ollut myös.

Menuta suunnitellessamme minusta oli mahtavaa, että henkilökunta kannusti meitä valitsemaan menuun sellaisia ruokia, joista itse pidämme. Silliä ja muuta perinteikästä ei siis tarvitse olla tarjolla, mikäli hääpari ei siitä itse pidä.


lohituorejuustorullat


pitopoyta


Menun suunnittelun lisäksi kävimme läpi hääpäivän aikataulua sekä muita käytännön asioita. Rengon pitopalvelun kautta saamme pöytäliinat ja kaikki tarvitsemamme astiat, tarjoiluastioista aina viini- ja aveclaseihin. Olen niin iloinen, että ei tarvitse alkaa itse metsästämään mitään näistä.

Mon Rêve d'Amour -blogin Sarah on koonnut kattavan listan kysymyksiä pitopalvelulle, josta meillekin oli apua. Kysymykset pääset lukemaan TÄSTÄ.


rengon pitopalvelu


Ajellessamme kotiin, puheenaiheenamme ei ollut heidän hyvä ruokansa. Päällimmäisenä meille jäi mieleen heidän asiakaspalvelunsa. Meidät otettiin lämpimästi vastaan, koimme olomme tervetulleeksi, meidät ja lapsemme kohdattiin aidosti. Heidän kanssaan oli mutkatonta keskustella ja eriävistä näkökulmista keskusteltiin hyvässä hengessä. Kiitos Kristiina ja Elina! Olemme niin tyytyväisiä valintaamme!

Millaiset asiat teillä vaikutti pitopalvelun valintaan?Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3