RANNEKUKAT, VIEHEET JA MUUT KUKKAKORUT

Viime aikoina olen mielessäni pyöritellyt häiden kukkapuolta. Kuten aikaisemmin kerroin, aion tehdä pöytien asetelmat itse. Vinkkini kukka-asetelman tekoon löydät TÄÄLTÄ. Veljeni kertoi juuri, että on opiskelujen kautta menossa tekemään hääjuhlaan kukka-asetelmia, joten apukäsiä on ehkä saatavilla myös meidän asetelmien kanssa.
Asetelmien lisäksi tilaamme minulle kimpun, kaasoille rannekukat ja tyttärellemme pienen kimpun. Olemme katselleet mieheni kanssa eri tyyppisiä vieheitä, mutta häneen ei ole mikään tyyli iskenyt. Vielä on siis pohdinnassa tuleeko miehelleni viehettä ollenkaan. Mikäli hänelle viehe tulee, tilaamme hänen ja bestmanin vieheet valmiina.
Kukkatalo Petri Kouhian morsiuskimppunäyttelyssä oli esillä kimppujen lisäksi erilaisia kukkakoruja. Rannekukkia, vieheitä, kukkapanta sekä sormus. Floristiksi opiskeleva Elina Kouhia piti havaintoesityksiä kukkakorujen teosta. Itse pääsin seuraamaan muun muassa rannekukan valmistusta. 

Rannekukkaan käytettiin ruusubegonian kukintoa, harsokukkaa sekä eukalyptuksen lehtiä. Yllätyin ihan tosissaan tuosta ruusupegoniasta. Olin jotenkin mielessäni kuvitellut, että tietenkin näihin käytetään vain leikkokukkia. Mutta niimpä, tottakai näihin voidaan käyttää myös muitakin. 
Tuo sormuskin on kyllä todella upea. Omissa häissä en ehkä tuollaista kukkasormusta sormeeni pujottaisi, mutta joissakin toisissa juhlissa ehdottomasti.
Boho on tuonut kukkaseppeleet sekä -pannat isoksi osaksi morsianten pukeutumista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vain bohoon tyyliin seppeleet sopisi. Tämä Elinan tekemä panta sopisi hyvin myös elegantimmankin morsiamen kampauksen kruunuksi.

Syksyllä minusta otettiin Bride to be hengessä kuvia. Silloin toin morsiushenkeä kuviin juurikin tämän tyyppisellä kukkapannalla.

Lue lisää;
BRIDE TO BE -KUVAUKSET
KUKA ON BRIDELISA?
Nähdäänkö teidän häissä kukkakoruja?2 kommenttia

  1. Kukkasormus olikin uusi juttu. Hieno! Värien puolesta tuo kukkapanta näytää ihanalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en kovin monesti ole kukkasormuksiin törmännyt. Future mrs W. taisi kirjoitella blogissaan, että joillakin häämessuilla oli ollut kukkasormus workshop! Onko tässä nouseva trendi? :P

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3