VOIHAN HÄÄKAKKU!

Hääsuunnittelun alussa päätöksenteko tuntui helpolta, vaikka päätökset olivatkin ehkä ne isoimmat. Nyt kun olemme alkaneet suunnitella juhlien yksityiskohtia, ovat päätökset alkaneet tuntua haastavimmilta.

Yksi eniten harmaita hiuksia aiheuttanut asia on viimeisten kuukausien ajan ollut hääkakku. Aloitin kakuntekijöiden kartoittamisen jo syksyllä. Kävi kuitenkin niin hassusti, etten saanut lainkaan vastauksia sähköposteihini tai yhteydenottopyyntöihin.

Tammikuussa naputin jälleen sähköpostia kakkuun liittyen. Konditoria Katariinasta sain ilokseni vastauksen välittömästi. Viimeinkin joku vastaa minulle ja kakkuasioita saadaan eteenpäin.

Konditoria Katariinasta saimme kolme makua maisteltavaksi. Kaksi heidän suosituinta makua ja yhden omavalintaisen. En ymmärrä mikä siinä mahtoi olla, mutta meillä kesti tämän maun valinta puolitoista kuukautta!
Pyysin Konditoria Katariinasta maisteluannokset kuudelle hengelle. Hääcrew -illassa maistelimme kakkuja yhdessä kaasojen ja bestmanin kanssa. Makuina olivat Konditoria Katariinan suosituimmat eli marjaunelma sekä vadelma-suklaamousse. Oma valintamme oli mango-suklaajuustokakku.
Kuten viineissä, tässäkin raatimme oli yksimielinen. Raadin lemppari näistä oli meidän oma valintamme eli mango-suklaajuustokakku.

Marjaunelma sekä suklaakakku olivat myös hyvän makuisia. Itse rakastan perinteistä mansikkakermakakkua, joten tämä marjakakku oli myös omaan makuuni todella hyvä. Kuitenkin nämä ovat liian perinteisiä meidän hääkakuksi.
Myöskään tämä oma valintamme ei hyvästä maustaan huolimatta täytä hääkakkumme kriteerejä. Meillä oli jo ennen maisteluita idea hääleivoksista ja tämä idea sai pienen twistin kera kannatusta myös hääcrewltamme. Toivotaan, että ideamme ei ole liian villi toteutettavaksi.Kuvat: Kaasoni Heidi

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3