HÄÄBLOGIPÄIVÄ HELSINGISSÄ


Yhteistyössä;  

Kuvat: Valo Films

Edit. 7.1.2020 Postauksen alennuskoodit eivät ole enää voimassa
Reilu viikko sitten vietimme hääblogipäivää Helsingissä. Päivämme alkoi Vertical Clubilta tankotanssitunnin merkeissä. Häähumussa blogin Jasmiinan opastuksella pyörähdimme tankotanssin alkeisiin. Itse odotin innoissani tuntia, joka osoittautui kyllä huippu tehokkaaksi treeniksi. Jasmiina aloitti tunnin maltillisesti pienillä pyörähdyksillä, mutta tunnin edetessä haastoi meitä enenevässä määrin. Lopuksi harjoittelimme tangolla seisomista, joka ei ihan yksinkertainen temppu ollutkaan.

Tankotanssi on mahtava ohjelmanumero myös polttareita varten, jolloin koko polttariporukka pääsee osallistumaan, ei vain tuleva morsian. Jos polttariporukka ei innostu tankotanssista, Vertical Club tarjoaa myös erilaisia akrobatiatunteja ja burleskia. Tutustu kaikkiin yksityistunteihin tästä.


Tankotanssitunnin jälkeen suuntasimme kohti Clarion Hotel Helsinkiä. Tuona päivänä käytin Helsingin julkista liikennettä varmaankin yhtä paljon kuin koko elämäni aikana aikaisemmin. Onneksi oli konkareita mukana niin ei tarvinnut niin jännittää niitä kuuluisan pelottavia ratikoita, heh! 

Clarion Hotel Helsinki tarjosi meille päiväksi käyttöön heidän Master Suitensa, joita Clarionista löytyy kaksi kappaletta. Sviitit sijaitsevat hotellin kahdessa ylimmässä kerroksessa, lähes 80 metrin korkeudessa. Ja näköala huoneesta olikin upea!

Clarionissa on majoittumisen yhteydessä mahdollisuus romanssipakettiin. Romanssipaketti on ihana lisä, joka tekee majoittumisesta vielä hivenen ylellisemmän. Paketti on täydellinen hääyötään viettäville tai muuten vain rakkauslomalle lähteneille pareille.

Romanssipakettiin kuuluu;

⬦ Majoitus Deluxe- tai Junior Sviitti huoneessa
⬦ Aamiainen huoneeseen
⬦ Pullo samppanjaa (0,375l, myös alkoholiton vaihtoehto) ja macarons -keksejä
⬦ Kylpytakit, kylpytossut & kylpytuotteet
⬦ Kuntosalin, saunojen ja kattouima-altaan käyttö
⬦ Myöhäinen huoneenluovutus klo 14:00 (saatavuuden mukaan)
⬦ Langaton internet-yhteysLue lisää romanssipaketista tästä.Urheilun jälkeen siirryimme ensimmäisenä luonnollisesti syömään. Clarionin alakerrasta löytyy Kitchen & Table -ravintola, jossa meille oli varattuna oma kabinetti. Sisustukseltaan ravintola on urbaanin tyylikäs ja huomioni kiinnitti moni pieni yksityiskohta. Esimerkiksi tuossa alla olevassa kuvassa näkyvä puinen pöytä oli todella näyttävä ja kaunis.

Söimme maittavan aterian heidän noutopöydästään. Jälkiruokana oli tarjolla marjamoussea hedelmien kera. Tämä oli niin maistuvaa, että päätin vetää jälkkärikierroksen tuplana. 

Ruuan kanssa nauttimamme riesling viini ansaitsee vielä erityismaininnan. Tämä viini oli meidän kaikkien makuun ja puhututti vielä hääblogipäivän jälkeenkin. Onneksi Bride and Co. -blogin Anna nappasi pullosta kuvan, joten nyt on tiedossa yksi varma viini lisää. Ruokailun jälkeen lähdimme hotellikierrokselle Clarionin myyntipäällikön kanssa. Tutustuimme ensimmäisenä erilaisiin kokous- ja juhlatiloihin. Tiloja on monen kokoisia ja suurimpaan juhlatilaan mahtuu jopa 500 vierasta. Meidän iloksi pääsimme näkemään juuri tuon isoimman tilan upean näköisenä, sillä se oli laitettu iltaa varten juhlakuntoon.
Clarion Helsinkin ylimmästä kerroksesta löytyy kuntosali, sauna, uima-allas ja terassi. Tuolta yläilmoista olisi niin ihana aloittaa päivä. Terassi oli todella houkutteleva upealla merinäköalallaan. Näin jo mielessäni itseni aurinkoisena päivänä ottamassa siellä aurinkoa kirjan ja viileän juoman kera.
Lopuksi siirryimme niin ikään ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan Sky Roomiin. Myös Sky Roomista löytyy vuokrattava tila, joka toimisi mainiosti vaikka polttareiden tai häiden jatkopaikkana.


Hotellikierroksen jälkeen palasimme sviittiin. Seuraamme liittyi Namina Wellness Span edustaja ja saimme tutustua heidän palveluihin ja vuoden vaihteessa lanseerattuun Namina Collection -sarjan tuotteisiin.

Naminassa tehdään erilaisia aasialaisia hoitoja. Myös hoitoloiden ympäristö on luotu aasialaisen teeman mukaisesti ja jopa tuoksu hoitoloissa on sellainen, että voit kuvitella itsesi astuvan Helsingin vilinästä suoraan aasiaan.

Itse en ole koskaan käynyt aasialaisessa hieronnassa ja ilokseni saimmekin alennuskoodin heidän hoitoihin. Myös sinulla on mahdollisuus käydä valitsemassasi Naminan hoidossa alennettuun hintaan.


  • Koodilla Bridelisa saat -20%  Namina Wellness Spa hoidoista. Koodi on voimassa 30.6.2019 saakka ja toimii kaikissa heidän toimipisteissäänPäivän viimeinen aktiviteetti oli Script Creativen Ainin pitämä miniworkshop. Ainin laittaessa tarvikkeita valmiiksi, me korkkasimme samppanjan ja napostelimme meille tarjottuja herkkuja. Pääsimme herkuttelemaan Clarionin romanssipakettiin kuuluvilla herkuilla. Macaronsit olivat kyllä taivaallisen hyviä!


Romanssipakettiin kuuluvien herkkujen lisäksi herkuttelimme Maxikarkin meille tarjoamia makeisia. Maxikarkki halusi muistaa myös teitä lukijoita pienellä alennuksella. Karkkien lisäksi Maxikarkilta voit tilata suolaisia herkkuja sekä virvoitusjuomia.


  • Koodilla MAXIHUHTI saat ensimmäisen yli 30e tilauksen ilman postikuluja. Koodi on voimassa 30.4.2019 asti, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin


,
Hetken herkuttelun jälkeen aloitimme Ainin opastuksella tutustumisen modernin kalligrafian alkeisiin. Aloitimme harjoittelun niinkin yksikertaisesta kuin viivan piirtämisestä ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Kuulostaa helpolta, mutta kyllä suorankin viivan piirtäminen voi olla haastavaa.

Aini oli koonnut meille harjoituslehtisen, jossa etenimme helpommista harjoituksista haastavempiin, kirjaimista sanoihin. Nopeimmat kirjoittajat ehtivät etenemään viimeiseen harjoitukseen asti, joka oli oman häämonogrammin suunnittelu. 


Workshopin aikana huomasimme varsin kummallisen ilmiön tapahtuvan meissä. Olimme aivan hiljaa ja keskittyneinä. Blogimiiteissä, joihin olen osallistunut, puhetta ja naurua on riittänyt aivan alusta loppuun saakka. Ja jatkui se loppumaton häähömppä heti kun kynät laskimme käsistämme.

Ihanan rentouttavaa ja aivot tyhjentävää puuhaa siis tuo kalligrafia. Tämä voisi olla myös hyvä vaihtoehto yhdeksi polttareiden aktiviteetiksi.

Script Creativella on tulossa vielä muutama workshop touko- ja kesäkuulle, joten jos kalligrafia kiinnostaa niin suosittelen kyllä osallistumaan! Workshopeihin pääset tutustumaan tästä.
Päivän päätteeksi saimme vielä terveiset London Bridal Fashion Weekiltä. Häät-median Sari Yli-Salomäki oli koonnut meille esityksen vuoden 2020 häämuodista. Harmiksemme Sari ei itse ehtinyt paikalle tulevista trendeistä kertomaan, mutta huikea Sarah hoiti homman mallikkaasti. Kurkkaa tulevia trendejä Häät.fi artikkelista.Yhteistyökumppaneilta saimme kotiin viemisiksi goodiebagit, joista löytyi muun muassa alennuskuponkeja Miraquen magneettiripsiin ja majoitukseen Clarionissa. Saimme myös pienet muistamiset Mionettolta sekä Pop Up Kemuilta sekä ehkä oma lempparini Ihanan Kukkasen kangaskassi! Nyt on kukkahullulla tyyliin sopiva kassi!

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme, kun olitte päivässämme mukana! Erityiset kiitokset koko päivän kuvanneelle taitavalle Valo Filmsin Astalle. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Astan käsialaa.

Hääblogipäivässä mukana olleet bloggaajat;


Kiitos vielä kaikille päivästä! Nähdään taas pian! <3


Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3