SULHASEN PUKU VUOKRATAAN + MIESTEN JUHLAPUKEUTUMISEN TRENDIT


Kaupallinen yhteistyö 


Meille oli hääsuunnittelun alusta asti selvää, että tulemme vuokraamaan mieheni puvun. Miehelläni on ennestään hyvä ja upea puku, joten uudelle puvulle ei ole tarvetta. Kuitenkaan mieheni puku ei ole sellainen, jonka hän haluaa pukea päälleen hääpäivänä. Näistä syistä järkevintä olikin vuokrata puku. Ehtona tietysti, että löydämme upean vuokrapuvun.

Tampereen häämessuilla Pukuvuokraamo Kavaljeerin Taina nappasi minua hihasta. Keskustelun päätteeksi sovimme yhteistyöstä. Kavaljeerin pukuihin olin tutustunut jo aikaisemmin häätapahtuma Hello Lovessa. Heidän osastolla sai silloin pukea kavaljeerin omaan makuun sopivaksi. Kurkaa kavaljeerin stailaamisesta lisää TÄSTÄ.
Sulhasen puku vuokrataan


Ajelimme viime torstaina Pukuvuokraamo Kavaljeeriin Kangasalle puvun sovitusta varten. Kavaljeeri sijaistee omakotitaloalueella, pukuvuokraamon omistajien talon alakerrassa. Talon pihaan on hyvät opasteet ja niiden avulla löysimme kerrasta perille.

Vastassamme oli Taina, joka nappasi mieheni heti kättelyssä huomaansa, minun tullessa hitaasti perässä kamerani kanssa. Eteisessä asiakkaita on vastassa upeisiin pukuihin stailatut nuket. Peremmältä löytyy mukavat sovitustilat. Tunnelma on ihanan kotoisa ja rento, ollen kuitenkin ammattimainen. 

Mieheni tiesi jo ennen sovitusta, että frakki tai saketti ei ole sellainen, johon hän haluaa pukeutua hääpäivänä. Pikaisen keskustelun jälkeen Taina haki muutaman eri värisen puvun takin sovitettavaksi. Molemmat puvut olivat hyvännäköisiä ja istuivat hyvin. Jotain sellaista kuitenkin puuttui, mikä olisi tehnyt puvusta juuri hääpäivän puvun.

Tampereen häämessuilla huomioni sai yksi heidän hieman erikoisempi pukunsa. Näytin sitä messujen jälkeen miehelleni ja hänkin piti siitä. Sitä pukua hänen piti ehdottomasti myös sovittaa. 

Puku on moderni ja tyylikäs. Väriltään puku on sinivioletti ja siinä on hieman erikoisempi leikkaus. Puku on Kavaljeerin omaa mallistoa. Pukuun on saatavilla samoista kankaista valmistettu juhlasolmio sekä liivi. Violettissa kankaassa on upea kuviointi. Täysin spesiaali puku.


Minulla ja luulen, että myös miehelläni oli tästä puvusta jo ennen sen sovittamista hyvä tunne. Tämä se on. Kun mieheni veti puvun päälleen, näki hänen ilmeestään myös, että se kolahti. 20 minuutin sovittelun jälkeen meillä oli sulhaselle puku. Hieman nopeampaa toimintaa kuin tällä morsiamella.

Miehelläni jäi sovituksesta hyvä fiilis;

"Tuli tunne, että olin tervetullut asiakas. Asiantuntevaa palvelua ja mukava ilmapiiri omaa pukua etsiessä." 

Kavaljeerista saa vuokrattua koko paketin päästä varpaisiin asti. Mieheni pakettiin kuuluu paita, liivi, takki, housut, vyö, juhlasolmio, kalvosinnapit, kengät ja viehe. Lisäksi heiltä saa erilaisia asusteita silinterihatuista taskukelloihin ja frakkikeppeihin. Myös pikkumiehet, alkaen 80cm, voivat lähteä Kavaljeeriin pukua vuokraamaan. 

Miesten juhlapukeutumisen trendit


Miesten juhlapukeutumisen trendit kulkevat käsi kädessä naisten pukeutumisen kanssa. Eli trendikäs sulhanen pukeutuu itsensä näköisesti. Ei ole yhtä muottia, miltä sulhasen tai puvun pitää näyttää.

Sulhaset ovat rohkaistuneet käyttämään enenevässä määrin värejä. Mustan puvun rinnalle on noussut siniset puvut. Myös viinin-/burgundin punainen väri on nousemassa yhdeksi trendiväriksi. Ja ovat muutamat sulhaset kyselleet jo vihreidenkin pukujen perään.

Vaikka yhä useampi sulhanen valitsee jonkin edellä mainituista väreistä pukuunsa, myös perinteisempiä kestosuosikkeja eli mustia, harmaita ja ruskeita pukuja vuokrataan. Usein näihin pukuihin valitaan asusteet, jotka tekevät puvusta persoonallisen ja häiden teemaan sopivan.


Värien lisäksi erilaiset materiaalit ovat tulossa vahvasti miesten juhlapukeutumiseen. Miltä kuulostaisi pitsi tai sametti miesten puvussa? Aika erikoiselta ainakin omaan korvaan. Mutta täytyy sanoa, että ne olivat mielestäni Kavaljeerin valikoiman tyylikkäimpiä pukuja. Ja siis tuo sininen samettinen takki, niin U-P-E-A. Aivan täydellinen vaikkapa talvihäiden sulhaselle!


Häämessuja kiertäessäni olen huomannut syttyväni miesten pukuja ja asusteita nähdessäni. Meillä olisikin juttua riittänyt niistä Tainan kanssa vaikka iltaan asti. Kiitos Taina hyvästä asiakaspalvelusta ja mielenkiintoisesta keskustelusta!Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3