HÄÄKAKKUMAISTELUT OSA 2
Meidän hääkakun metsästys on edelleen käynnissä ja tällä kertaa maistelimme pitopalvelumme eli Rengon pitopalvelun kakkuja. Meidän on ollut haastavaa päättää makuja joita haluamme maistella. Haluamme hääkakun olevan kuten oikeastaan vähän kaiken muunkin, hieman perinteisestä poikkeava, mutta ei liian villi. 

Maistelukakkuja tilatessamme kerroimme heille mitä kakulta haluaisimme. Juhlava, raikkaan makuinen ja perinteinen, jollain pienellä twistillä. Emme halua kakun olevan perinteinen mansikka- tai kinuskitäytekakku. Vaikka rakastankin hyvin kostutettua mansikkakermakakkua, emme halua sitä hääkakuksemme. Myöskään täyteläisen suklainen kakku ei mielestämme ole paras valinta kesän juhlaan.

Rengon naisten ehdotusten perusteella päädyimme seuraaviin kakkuihin.
Vadelma-limevalkosuklaa -juustokakku
Häämenun maistelun yhteydessä maistoimme heidän vadelma-suklaa tuorejuustokakkua. Vadelman kaverina oli silloin tummasuklaa, joka ei meidän makuun ollut tarpeeksi raikas. Nyt kakussa oli vadelmakerroksen kaverina limevalkosuklaakerros, joka oli ihan älyttömän hyvää!

Kuitenkin pohdimme, onko juustokakku sittenkään tarpeeksi juhlava vaikka maku onkin hyvä?Mango-limevalkosuklaa -juustokakku
Maisteluun otimme myös toisen juustokakun. Tämä kakku oli samanlainen kuin edellinen, vadelma vain vaihtui mangoksi. 

Tästä kakusta tuli molemmille heti sama fiilis. Liian arkinen. Sopii hyvin synttäreille ja muihin juhliin, mutta ei meidän hääjuhlaan. Lisäksi syömme todella usein mangoa rahkan kanssa, joten ihan liian tuttu maku meille. Tämä ei siis ole meidän hääkakku.
Vadelma-sitruuna Semi-naked cake
Tämä kakku oli sellainen, jonka ulkonäkö miellytti meitä molempia. Hieman juhlavampi koristelu täytyisi silti saada hääpäivän kakkuun. Heh, vaikkapa kukkia!

Tässä kakussa on suklaapohja. Täytteenä on vadelmamoussea ja raikkautta kakkuun haettiin sitruunalla. Sitruuna maistui kakussa kuitenkin niin paljon, että se peitti lähes kokonaan suklaan ja vadelman maut alleen.

Voisimme kuitenkin kuvitella, että pienellä viilauksella tästä voi meidän hääkakku tulla. Ja tuollainen semi-naked kakku sopii meidän häiden tyyliin ja on tarpeeksi juhlava. Nyt ollaan jo jäljillä.
Olimme todella positiivisesti yllättyneitä, kuinka kivasti nämä maistelukakut olivat koristeltu. Myös vastaanotto kakkuja hakiessani oli jälleen todella miellyttävä. Kaikki tervehtivät iloisesti työnteon lomasta. Edelleen, olemme niin tyytyväisiä valintaamme. Minulla on niin luottavainen tunne heidän ammattitaidostaan ja siitä, että kaikki menee hääpäivänämme juuri niin kuin on sovittu ja suunniteltu.

Minkä makuinen teidän hääkakku oli? 
Oliko valinta helppo?
Ollaanko ainoita, jotka maistelee ja pohtii kakkua yli puolet koko hääsuunnitteluajasta? Lisää kakkumaisteluista täällä.

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3