TYYLIIN SOPIVAT TIENVARSIKYLTIT

Olen aina ihaillut tienvarsia koristavia hääkylttejä. Hääkyltit saavat väkisinkin hymyn huulille, joku onnellinen pari viettää tänään häitään. Heinäkuussa nuo kyltit kertovat meidän häistä! <3


haat


Näille tienvarsikylteille meidän häät ovat maalin alta pilkottavien kirjainten perusteella ainakin jo kolmannet. Ostin kyltit hääkirppikseltä jo alku syksystä ja siitä lähtien ne odottelivat aikaansa meidän ulkovarastossa. Aurinkoinen viikonloppu oli mitä mahtavin hetki kaivaa kyltit varastosta ja laittaa ne taas juhlakuntoon.

Kyltit olivat onnekseni valmiiksi jo valkoiset, joten kovin suurta muodonmuutosta ei tarvinnut alkaa tekemään. Valkoiset kyltit tummalla tekstillä erottuvat upeasti tienvarresta ja ovat meidän tyyliin sopivat. Tämän lisäksi päätin tehdä kirjaimista mahdollisimman yksinkertaiset, jotta kirjaimet ovat  mahdollisimman helppo lukea ohi ajaessa.

Ennen kuin pääsin maalauspuuhiin, piti kylteistä irroittaa edelliset kirjaimet. Edellinen pariskunta oli liimannut ja niitannut paperisen häälogonsa kyltteihin ja hyvin pysyivätkin kiinni. En tiedä onko yhdellä kaasoistani enää kynsistä mitään jäljellä papereiden irti rapsuttelun jälkeen. 

Tämän jälkeen pyyhin vielä pahimmat pölyt ja liat kylteistä. Maalausta helpottamaan kirjoitin kyltteihin lyijykynällä valmiiksi kirjamet ja sydämet.bridelisa


Aikaisemman projektin jäljiltä varastostamme löytyi peltikattomaalia, joka oli aivan samaa sävyä kuin kutsuissamme oleva harmaa. Maalauspuuhat eivät ole millään tavalla erikoisalaani, joten hieman epäilytti peltikattomaalilla alkaa puisia kylttejä maalailla. Maali kuitenkin pyöri ylimääräisenä ja ajattelin olevan turhaa ostaa uutta maalia, joten se sai kelvata.

Ja peltikattomaalihan toimi tässä tarkoituksessa juuri toivotulla tavalla, ei mitään moitetta. Nyt parin viikon jälkeen maalauksesta, kyltit näyttävät edelleen yhtä hyviltä. 


diy haat


Viimeisen silauksen kyltit saavat tekokukista. Vaikka häidemme teemana ei varsinaisesti kukat olekaan, jotenkin ne vaan tupsahtelevat esiin lähes joka paikasta, hupsista.


Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3