"AAMU NELJÄ EIKÄ VÄSYTÄ LAITA VIELÄ YKSI BIISI SOIMAAN"


Lauantai aamuna tyttömme tuli normaaliin tapaansa meidän sänkyyn meitä herättelemään. Mieheni ja tyttömme lähti melko nopeasti sängystä ja laittoivat oven perässään kiinni. Näin meillä on aina välillä tapana tehdä, jotta toinen saa nukkua rauhassa vielä hieman pidempään. Jatkoin vielä unia ja nukahdinkin nopeasti.

Kop, kop, kop... Antti Tuisku alkaa laulamaan "Aamu neljä eikä väsytä laita vielä yksi biisi soimaan. Hei sä siellä miks sä jumitat tuuppa messiin tää on helppo tanssii" ja kolme kaasoa hyppää sänkyyn. "TÄNÄÄN ON SUN POLTTARIT"


team brideEnsimmäisenä sain käteeni listan tavaroista, jotka minun tuli pakata mukaan. Sillä välin kun pakkailin tavaroita, kaasot kattoivat keittiössä jumalaisen aamupalan tarjolle.

Pakkauslistassa minua kehoitettiin pukeutumaan jumppavaatteisiin. Ei siis ainakaan vielä tarvinnut pukeutua banaaniksi tai muuksi hassun hauskaksi hahmoksi. Aamiaisen jälkeen sain pukeutua tyyliini sopivasti kukkapantaan ja polttarihuntuun.


bridelisa


polttarit


bridelisa


Silmät sidottuina hyppäsin kaasojen matkaan ja lähdimme ajamaan kohti tuntematonta. Määränpää paljastui nopeasti Tampereeksi. Huojentuneena totesin kaasoille, että onneksi ei jääty Hämeenlinnaan vaan pääsen viettämään polttareita juurilleni.

Perille päästyämme saimme koko polttariporukkamme kasaan. Sain listan tehtävistä jotka minun tuli suorittaa polttareiden aikana. Tehtävistä sai jonkin verran vihiä päivän sisällöstä, mutta esimerkiksi "Ota kuva Jorman kanssa" paljastui aivan muuksi kuin ensin luulin, haha!

Polttariporukkamme erottui katukuvasta ihanien kukkapantojen avulla. Yksi kaasoista oli tehnyt meille myös huikeat polttaripassit, jota kannoin kaulassani ihastellen koko päivän ja illan!


polttarit


bridelisa


Ensimmäisen skumppapullon tyhjennyksen jälkeen suuntasimme tanssistudiolle. Ohjaajan vaatetuksesta päättelin, että tiedossa voisi olla hien vuodatusta twerkkauksen merkeissä. Ja niinhän se oli, että lantio pyöri seuraavan 1,5 tunnin ajan huolella. Jos blogipäivän tankotanssi oli raskasta puuhaa niin voin kertoa, että niin oli kyllä tämäkin. Tehokasta ja hauskaa!


bridelisa


Twerkkaamisen jälkeen lähdimme kävellen liikkeelle. Oli kyllä jännä tunne kun kävelet vaan etkä tiedä yhtään että minne. Vuoron perään kaverit supisevat keskenään ja itse olet ihan pihalla! Lopulta päädyimme kauppakeskus Ratinaan ja otimme hissin ravintola Periscopen kattoterassille, josta sai ihailla maisemia ja Tamperetta. 


bridelisa


Twerkkaustunnilla olimme sen verran kuluttaneet, että olimme todella nälkäisiä ja suuntasimmekin seuraavaksi syömään. Ystäväni olivat miettineet keskenään, missä ravintolassa kukin on kanssani yleensä käynyt syömässä. Yhteistuumin he olivat kaikki todenneet sen olevan Pancho Villa, joten se oli varma valinta. Ei pettänyt tälläkään kertaa!


Kukkateema oli mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten loppuun asti. 

Ruokailun jälkeen lähdimme taas jalan liikkeelle ja seuraava etappi oli Holiday Inn. Käytössä meillä oli kaksi huonetta, jotka saimme yhdistettyä väliovella. Huoneet oli somistettu tutun näköisillä ilmapalloilla. Tammikuun Love me dossa Calligraphen muisti bloggaajia ihanalla goodie bagilla, josta löytyi muun muassa kyseiset "Team Bride" ilmapallot.

Twerkkaus oli sen verran hikistä puuhaa, että pienelle ehostautumiselle oli tarve ja siihen oli varattu kivasti aikaa. Yhtäkkiä hotellihuoneeseen saapui mies laatikon kera. Mies alkoi purkaa laatikon sisältä tavaroita pöydälle ja seuraava ohjelmanumero paljastui Amorin mielihyväkutsuiksi. Nyt selkeni polttarilistalla oleva tehtävä "ota kuva Jorman kanssa".


erotiikkakutsut


kukkapanta


polttarit
Jatkoimme iltaa vielä hetken hotellihuoneessa nauttien hyvästä seurasta, juomasta ja muistellen menneitä. Kun kaikki olivat saaneet itsensä juhlakuntoon, lähdimme taas liikkeelle. 

Päivämme viimeinen etappi oli viihdemaailma Ilona, jossa meidät otti vastaan oma housti. Meille oli varattu oma VIP lounge läheltä tanssilattiaa. Loungeen meille tuotiin coolerissa juotavia ja aloitinkin illan drinkkien sekoittelulla koko polttariporukalle.

Yökerhossa jatkoin vielä tehtävien tekoa ja omaan tuttuun tyyliini kävin myös laulamassa karaokea. Tanssimme taukoamatta lähes koko illan ja huippu esiintymisestä iso kiitos bilebändi Beatwavelle. Upposi kyllä syvälle meidän tanssijalkoihin heidän settinsä!


Kiitos kaasoilleni ja ystävilleni ihanista polttareista, illasta ja seuraavien päivien kipeistä jaloista! 
Jatketaan juhlia ihan pian! <3
TJ 48


Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3