HÄÄVIIKKO - KESKIVIIKKO

Maanantai ja tiistai kuljettiin pää kolmantena jalkana pitkin kyliä ja kauppoja. Tänään oli rehellinen kotipäivä ja muutamaa happihyppelyä lukuunottamatta pysyttelin visusti sisätilossa hääräilemässä.


Askarteluja

Tänään puuhastelin viimeisten diy-projektien parissa. Lopullisen ilmeen sai BAR-kyltti, johon päädyin vielä tekemään lisäyksiä. Maanantaina ostosreissulla Ideaparkissa sain taas yhden inspiraatiopuuskan BAR-kylttiin ja pakkohan se oli toteuttaa.

Pöytäkartta on ollut puolivalmiina jo ties kuinka pitkään yläkerran "häähuoneessa". Tänään kirjoittelin pöytäkortit ja kiinnitin ne karttaan. Se on siis valmis.

Ohjelma/menu lehtisen ideointi koki samanlaisen lässähdyksen kuin aikaisemmin hääinfo, joten samalla kaavalla mentiin nytkin. Naputtelin eilen illalla laput tulostusvalmiiksi ja mieheni kävi ne tänään vanhempiensa luona tulostamassa. Myös leimasin hurahdus sai jatkoa ja illan viimeisinä tunteina leimailin lappuihin otsikoita.

Meidän juhlassa ei kovin montaa varsinaista hääleikkiä nähdä, mutta näihin muutamaan tein myös tarpeellisia valmisteluja.

Huomenlahja miehelleni sai myös tänään lopullisen muotonsa. Metsästin pitkään yhtä asiaa sitä varten eikä sopivaa meinannut löytyä. Lopulta Ideaparkista löytyi tähänkin ratkaisu. Tämän asian kanssa meinasi jo paniikki jossain kohtaa iskeä.


Rentoutumista

Tänään huomasin, että lapsen kanssa häävalmisteluiden sujuvuus ei ole kovin helppo yhtälö. Päätin, että tänään olen todella lepsu äiti ja annan lapseni katsoa piirrettyjä niin paljon kuin vain jaksaa. En tiedä oliko se lapsen kyselyikä, stressi vai liika sisällä olo, mutta tänään tuli jonkinlainen seinä vastaan. En saanut enää mitään tehdyksi ja kierrokset oli korkealla. Mies ja lapsi lähtivät ostoksille ja näin tilaisuuteni tulleen. Nappasin kirjan ja raikasta juotavaa kaapista ja suuntasin takapihalle nauttimaan vielä illan viimeisistä auringon säteistä.
Pienen oman ajan jälkeen huomasin kierrosten laskeneen heti pienemmiksi ja aivotkin alkoivat taas toimia. Hyvä muistutus itselle, että riittävillä tauoilla ja rentoutumisella jaksaa olla tehokkaampi.

Huomenna meillä on tohina päällä ja lähdemme autolla suhailemaan pitkin Kanta-Hämettä. 
Ja aamulla pitäisi saapua KUKAT! En malta odottaa!

Tj 3


2 kommenttia

  1. Näistä postauksista kyllä niin elävästi välittyy niidenkin päivien fiilis, kun ei itse ole paikalla. Paikalla olosta jää sitten niin hääkierrokset ja innostus pyöriin päälle, että apua. Viimeinen rutistus vielä ja ihanaa aikaa yhdessä, sitten juhlitaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kuinka paljon erilaisia fiiliksiä tähän hääviikkoon voi mahtuakaan. Kyllä, kohta juhlitaan <3

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3