HÄÄVIIKKO - MAANANTAI

Tykkäsin kovasti lukea Kristallihäät -blogista heidän hääviikon puuhista päivä kerrallaan ja päästä mukaan heidän hääviikon fiiliksiin. Päätin siis kokeilla pystyä samaan, joten tässä tulee meidän hääviikon ensimmäisen päivän aikaan saannoksia.


Ostoksia


Päivällä lähdimme viemään tyttöämme yökyläilemään mummulaan Tampereelle. Paluu matkalla poikkesimme Ideaparkiin tekemään ostoksia. Tarkoituksena oli ostaa Sinellistä tarvikkeita ohjelma/menu kortteihin. Näiden lisäksi mukaan lähti vielä;

◇ Koristelutarvikkeita baariin
◇ Sellofaanipusseja
◇ Teippiä
◇ Puulaatikoita
◇ Karkkibuffet tarvikkeita
◇ Minituulettimia (hääpäiväksi luvattu vaan rapsakat +31 astetta ja täysaurinkoa)
◇ Treffivinkkilaatikko
◇ Ämpäreitä
◇ Tekokukkia
◇ Servettejä
◇ Särkylääkettä Hangover bageihin
◇ Kasvomaaleja
◇ Kilpailupalkintoja
◇ Morsiustytön juhlasukat

◇ Bestman tuli myös ostoksille ja olimme makutuomaroimassa hänelle pukua.
Paluumatkalla tuli kyllä vielä muutama asia mieleen mitä jäi ostamatta, joten ostosreissuja on luvassa vielä myöhemmin tällä viikolla.


Palaveri DJ kanssa

Meidän häissä musiikista vastaa Popmasterin DJ. Olemme aikaisemmin olleet yhteydessä sähköpostilla, mutta tänään pidimme palaverin puhelimessa. Kävimme läpi millaisia toiveita meillä on musiikin suhteen ja onko meillä jotain inhokkeja, joita ei missään nimessä saa soittaa. Kaikki tärkeimmät käytännön asiat on nyt käyty läpi. Muutama sähköposti vielä naputellaan aikatauluihin ja tilavalaistukseen liittyen ennen hääpäivää.


Hääauto, Diy ja ohjeistuksien tekoa


Ostoksien ja DJ palaverin lisäksi tälle päivälle olin suunnitellut muutamia hommia. Lähetin meidät vihkivälle pastorille vielä viestiä vihkimisen musiikkipuolesta. Lisäksi kirjoitin puhtaaksi lauantaina tekemiäni muistiinpanoja hääcrew illasta. Tehtävä/aikataulu/ohjelma lista paisui lopulta hieman yli seitsemän sivuiseksi. Kaikki on siis puoliksi jo tehty kun on hyvin suunniteltu. Sormet syyhyten aloitin myös diy-projektin juomabaaria varten.  Viimeinen tehtävä liittyi meidän hääautoon, joka on tarkoitus laittaa vielä museokilpiin ennen häitä.
Hääviikon ensimmäinen päivä oli siis tehtävien täyteinen, eikä muutkaan päivät ole tekemistä vailla. Oma fiilikseni on tällä hetkellä innostunut ja odottava, ei lainkaan stressaantunut. 
Nyt unta, jotta huomenna taas jaksaa!

Tj 5


2 kommenttia

  1. Innostus on kyllä hyvä sana tän viikon fiiliksiin. Kohtakohta! Ahkerasti kyllä oot saanu aikaan ja kattavien suunnitelmien pohjalta on superhyvä lähteä juhlapäivän aattoon ja itse hääpäivään. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru! <3 Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

    VastaaPoista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3