HÄÄJUHLA ALKAA - ALKUMALJA JA INFO

Meidän hääjuhla alkoi perinteisellä onnittelujonolla. Oli ihana toivottaa jokainen vieras henkilökohtaisesti tervetulleeksi. Häiden jälkeen harmittelin hieman sitä, että kaikkien kanssa ei ehtinyt juttelemaan ihan niin paljoa kuin olisi halunnut. Oli siis kiva, että heti juhlan alkuun sai antaa jokaiselle vieraalle sen pienen hetken.

Perinteiden mukaan onniteltavina ovat myös hääparin vanhemmat. Tämä perinne ei jostain syystä tuntunut meille omanlaiselta ja päädyimmekin siihen, että olemme mieheni kanssa siinä kahdestaan.


Kuva: Valokuvaus Laura Heijari


Hääjuhla alkaa


Onnittelujonosta vieraat siirtyi sisätiloihin. Ovella oli pitopalvelun henkilökunta tarjoilemassa vieraille alkumaljat. Olin pyytänyt isääni pitämään napakan alkumaljapuheen ja "Eläköön" huutojen kera juhlamme virallisesti alkoi.

Tämän jälkeen puheenvuoron nappasi bestman. Olin listannut valmiiksi kaiken kattavaan tehtävälistaamme asiat, joista olisi vieraita hyvä infota heti hääjuhlan alkuun;

⬦ Bestmanin ja kaasojen esittely
⬦ Vessat
⬦ Leikkipaikka ja lasten viihdevastaavien esittely
⬦ Tupakkapaikka
⬦ Juotavat
⬦ Vieraskirja
⬦ Lahjapöytä
⬦ Dj esittely
⬦ Valokuvaajan esittely
⬦ Ohjeet kuvien julkaisuun ja #. 
⬦ Vieraiden ohjaaminen ruokailemaan pöytäkunnittain, hääpari aloittaa


Tuosta hashtagista pakko kertoa lisää. Olin siis kirjoittanut bestmanin lappuun, että meidän # löytyy ohjelmalapusta. Alunperin tarkoitus oli se sinne laittaa ja tajusin samalla sekunnilla, kun bestman sen vieraille kertoi, että senhän minä unohdin. Huutelin siihen väliin sitten, että ei muuten löydy. Tooosi kiva. Luulen, että kuvia löytyisi muutamia enemmän, mikäli #olisiollutnäkyvillä. Onneksi unohtuksestani huolimatta muutama kuva sieltä löytyy.

Olimme mukavasti aikataulussa, jopa hieman edellä. Muutaman minutin odottelun jälkeen pääsimmekin aloittamaan ruokailun.


Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3