FIRST LOOK- JA POTRETTIKUVAUS KIELORANNASSA

kestoviehe


kestoviehe


Samaan aikaan kun minä valmistauduin päärakennuksessa kaasojeni kanssa, rantahuvilassa sulhanen ja bestman pukeutuivat ja odottelivat naisväkeä saapuvaksi.

Meille First look -kuvat olivat alusta asti selvät, sillä vihkiminen alkoi vasta klo 15. Koimme, että itse juhliin jäisi sellainen määrä tunteja, ettemme halunneet potrettikuvauksen vievän aikaa itse juhlalta. Tästä syystä First look -kuvaus tuntui järkevältä.

Kielorannassa on upea valkoinen hiekkaranta. Rannalle johtaa portaat, joissa first lookin pystyy toteuttamaan hyvin. Netistä googlettamalla löytyykin muutamia gallerioita Kielorannasta, joista löytyy kuvia useammistakin First look -kuvista juuri tässä paikassa. 

Tässä yksi upea galleria, kuvaaja Jaakko Perälä Photography.
Hääkuvaus Hämeenlinna | Sanna&Nico | Villa Kieloranta


firstlook


hääkimppu
morilee

"Kuka mies siellä rantahuvilan nurkalla seisoo? Ei kai vaan sulhanen?!"

Onneksemme, tämä miehen hahmo paljasti itsensä bestmaniksi. Hetken aikaa piti kuitenkin kulkea varjon takana.

Myös me toteutimme First look -kuvauksemme näissä rannalle johtavissa rapuissa. Katsellessani miestäni rannalla, en pystynyt hiljaa hiipimään hänen selän taakse vaan päätin purkaa jännitystä huutelemalla, että ei sitten kurkita.

Hetki, jolloin kosketan mieheni olkapäätä on jäänyt mieleeni todella hyvin. Kun ajattelen hetkeä, tunnen auringon lämmön kasvoillani ja sen kuinka ryhdikkäältä mieheni hartia tuntuu käteni alla. Valokuvaajamme Laura otti upean sarjan kuvia tästä hetkestä ja aion ehdottomasti teettää siitä kolmen kuvan taulun.villakieloranta


First look -kuvien perään otimme myös potretti kuvat. Jäimme kuvaamaan hetkeksi vielä rannalle, jonka jälkeen siirryimme yläpihalle. Päärakennuksen vieressä oli upea omenapuu, jonka alla sai otettua ihania kuvia.

Vaikka hääpäivänämme oli yli 30 astetta lämmintä, ei se hikinen olotila näy lainkaan kuvissa. Yksi kaasoista pyyhki tarpeen vaatiessa hikeä kasvoilta, mutta täytyy sanoa, että meikkini luoja Annika Hietanen teki kyllä upeaa työtä, sillä kaikesta kosteudesta ja kuumuudesta huolimatta meikki pysyi ihan yötä myöden täydellisenä.

Olisi hauska saada myös kuvia siitä, miltä kuvien ottaminen näyttää "behind the scenes" tyyppisesti. Meidänkin kuvauksien aikana hien pyyhkimisen ja hunnun asettelun ohella tehtiin hiekkakasoja, makoiltiin rannalla ja hunnun alta löytyi parhaimmillaan neljä ihmistä. 


potrettikuvaus


kukkatalokouhia


haakimppu


Firstlook -kuvaus jakaa mielipiteitä. On niitä, jotka haluavat hääpäivän ensikohtaamisen tapahtuvan vihkimisen yhteydessä ja niitä, jotka syystä tai toisesta haluavat ottaa kuvat ennen vihkimistä.

Yleisimmät syyt kuvaukseen ennen vihkimistä taitavat olla aikataululliset syyt, ei haluta odotuttaa vieraita vihkimisen ja juhlan välissä tai hääpäivän ensi kohtaaminen halutaan tehdä yksityisemmin ja samalla ehkä purkaa jännitystä ennen vihkimistä.

Kumman kannalla sinä olet? 
First look -kuvaukset vai ensi kohtaaminen vihkimisen yhteydessä?


2 kommenttia

  1. Nättejä kuvia! :) Mä tavataan hääpäivänä ennen vihkimistä juurikin potrettikuvien merkeissä. Luulen kuitenkin, ettei meille tule first look -kuvia, vaan itse asiassa tällä hetkellä haaveilen, että ehdittäis ihan lyhyesti tavata kahdestaan (ihan oikeasti kahdestaan, kuvaajatta) ennen kuin lähdetään potretteihin. Katsotaan millaiseksi aikataulu muovautuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuo teidänkin vaihtoehto kuulostaa ihanalta. Jossain kohtaa hääpäivää on hyvä ollakin pieni hetki, kun saa olla ihan kahden ja fiilistellä yhdessä hääpäivän tuntemuksia <3

      Poista

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3