HÄÄMUOTI JYVÄSKYLÄ BRIDAL FAIRISSA

Kaupallinen yhteistyö
Jyväskylä Bridal Fair

Päivitetty 25.12.2019

wedding garage
1. Wedding Garage

Syksyn häämessukausi sai valloittavan päätöksen 19. lokakuuta,  Wedding Garagen Maijan luomassa tapahtumassa Jyväskylä Bridal Fairissa. Näin sai siis Jyväskyläkin omat häämessut. Itselläni oli  kunnia olla bloggaajana mukana tapahtumassa. Minut ja Metallipäät Menee Naimisiin -blogin Sannan saattoi bongata niin lavalta kuin Vip-loungestakin. Erityiskiitokset Sannalle mahtavasta messuseurasta!

Lue myös Sannan messufiilikset:

Häämuoti Jyväskylä Bridal Fairissa


Tässä tapahtumassa oli parasta ehdottomasti hääpuvut! Hääpukuihin oli selvästi panostettu niin häämuotinäytöksissä kuin näytteilleasettajien puolellakin. Tapahtumassa pääsi tapaamaan muun muassa Helsingistä Jyväskylään matkanneita Heidi Tuiskua ja Aurora Raiskista. Paikalla oli myös paikallista ammattitaitoa edustettuina Ateljé Iinan, Ompelimo Johanna Paatolan ja AARON'Sin toimesta. Ja tietysti Wedding Garage.


tummapuku
2.

johanna paatola
3. Puku: Ompelimo Johanna Paatola
Korut: Glimmering Deep Design


Häämuotinäytöksiä tapahtumassa oli yhteensä kolme. Saimme Sannan kanssa kunnian istua eturivissä näytöslavan päässä. Tämä tarkoitti sitä, että minäkin (joka en onnistu ikinä kuvaamaan näytöksissä mitään julkaisukelpoista) onnistuin nappaamaan sellaisia kuvia, joilla pääsen esittelemään sinullekin upeita pukuja täällä blogin puolella.


johanna paatola
4. Ompelimo Johanna Paatola


johanna paatola
5. Ompelimo Johanna Paatola


Jokainen näytös tempasi meidät ihan täysillä mukaan. Pukujen ja mallien erilaisuus ja persoonallisuus ihastutti jokaisessa sisääntulossa. Kun lavalle saapui tyttö pienessä ihanassa mekossaan, saatoin jopa  hieman herkistyä. Taisi äidillä olla hieman koti-ikävä, vaikka ihanaa olikin olla välillä itsekseen reissussa. Suosittelen kuitenkin kaikkien prinsessatyttöjen ja äitien lähtemään yhdessä katsomaan prinsessoja häämuotinäytöksiin. Meillä häämessuja odottaa aina muutkin kuin vain minä.


glamour lahti
6. Glamour


niinatar
7. Niinatar

niinatar
8. Niinatar

Säkenöintiä ja persoonallisuutta


Jokaisessa näytöksessä oli ihailtavan eri tyylisiä pukuja. Ihan jokaiselle jotakin. Itse rakastan pitsiä ja pitsiset puvut erityisesti vetosivat minuun. Pitsin lisäksi näytöksissä nähtiin kapeita, leveitä ja lyhyitä helmoja, korsetteja, tylliä, rusetteja ja vaikka mitä muuta. Ainoastaan hunnut olivat näissä näytöksissä vähemmistöä.  Niitä jäin hieman kaipaamaan.

Kuten olen aikaisemminkin kertonut, olen todella onnellinen siitä, kuinka moninainen tämän hetken häämuoti on. Niin morsian kuin sulhanenkin saavat pukeutua persoonansa mukaisesti. Ei ole yhtä muottia, johon on mahduttava.

Myös mallit olivat positiivinen yllätys ja heitä löytyi joka lähtöön. Lavaa tähdittivät joukko sädehtiviä ihmisiä; upeita plus size malleja, missejä, lapsia, tummia, vaaleita ja kunnon rokkikukkoja.  Myös mallien esiintyminen oli poikkeuksellisen rentoa katseltavaa ja he vaikuttivat todella nauttivan lavalla olosta. Erityismaininta täytyy antaa AARON'Sin miehille, joiden ilo välittyi ihan täysillä yleisöön.

Tästä eteenpäin saat nauttia jättimäisestä kuvaloistosta!


vaatetusliike aarons
9.  AARON'S


morsiusateljee helmi
10. Morsiusateljee Helmi


morsiusateljee helmi
11. Morsiusateljee Helmi


haapuku
12. Heidi Tuisku

wedding garage
13. Wedding Garage

vaatetusliike aarons
14. AARON'S

aurora raiskinen
15. Morsiusateljee Helmi

vuoden haapuku suunnittelija 2018
16. Heidi Tuiskueddy k
17. Eddy K.


haapuku
18. Eddy K.


eddy k
19. Eddy K.

Jyväskylä Bridal Fair julkaisee lähiaikoina verkkolehti Issuun, jossa on näytöksien jokainen puku esiteltynä. Päivitän linkin tähän heti, kun Issuu on julkaistu. Ennen tapahtumaa julkaistiin myös Issuu, jossa muun muassa esiteltiin näytteilleasettajia, lue Issuu TÄSTÄ.

Edit: Issuu nyt luettavissa! Hääpukujen loistoa ja lisää minun fiiliksiä tapahtumasta pääset lukemaan TÄSTÄ.

Mikä näistä puvuista on sun lemppari?


Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3