CLARION HOTEL HELSINKI AIRPORT - HÄÄYÖ SVIITISSÄ

Kaupallinen yhteistyö

*Yöpyminen saatu alennettuun hintaan osana kevään 2019 hääblogipäivääOletteko lähdössä häämatkalle heti häiden jälkeen? Mikäli matkalle lähdette lentokoneella Helsinki-Vantaan lentoasemalta, täydellinen valinta hääyön viettoon olisi Clarion Hotel Helsinki Airport.

Me perheeni kanssa lähdimme minilomalle Vantaalle tutustumaan kyseiseen hotelliin ja heidän sviittiinsä.

Sviittejä hotellista löytyy useampia, mutta ei toista tällaista. Tätä henkilökunta kutsui "Viikinkisviitiksi". Ja aika päheä se onkin.


Clarion Hotel Helsinki Airport - Hääyö sviitisssä

Tämä upea sviitti löytyy Clarion Hotel Helsinki Airportin kahdeksannesta eli hotellin ylimmästä kerroksesta. 

Sviitissä on ihanan kotoinen fiilis, ei ollenkaan perus hotellihuone. Huoneessa on erikseen oleskelu- ja makuuhuoneet. Oleskeluhuone huokui tietynlaista rock-henkisyyttä, joka uppoaa minuun täysin. Ihana tuo musta nahkainen nojatuoli. 

Oleskelutilaan kotoisuuden tuntua tuo myös erilaiset sisustuselemetit; ruukut, valaisimet, taulut ja matot.
Makuuhuoneessa jatkuu samanlainen henki kuin oleskelutilassa. Kotoisa, lämmin ja tumma. Parasta makuuhuoneessa on super leveä sänky (200cm!), jonne kelpaisi hääyönä kellahtaa.

Makuuhuoneesta, sängyn välittömästä läheisyydestä löytyy Nespresso-keitin. Mikä olisi ihanampaa kuin heräillä rauhassa ja nauttia tuoretta kahvia vielä sängyllä loikoille. Clarionin jokaisessa huoneessa on kuppeina suloiset Marimekon kupit.Kylpyhuone sviitissä on tilava. Sviitistä löytyy kylpyamme ja toisista huoneluokista poiketen vielä erillinen suihku. Ei siis tarvitse seistä kylpyammeessa peseytymässä. Ja mahtuu paremmin tuore avioparikin yhdessä kylpemään ja suihkuttelemaan.

Mä niin rakastan näitä kylpyhuoneita, joissa on käytetty marmorilaattaa. Se tuo heti ylellisyyden tuntua ja raikkautta tilaan lisää. 

Kylpyhuoneessa on käytettävissä Ritualsin laadukkaat tuotteet. Itse testailin vierailun aikana koko sarjan läpi ja erityisesti vartalovoide jäi mieleen hyvänä tuotteena. Myös hiustenhoito tuotteiden käytön jälkeen hiuksiin jäi ihana tuoksu.
Romance -majoituspaketilla lisää luksusta


Deluxe- ja Suite-huoneissa on mahdollisuus majoituspakettiin, jolla lisäätte hääyöhön vielä hieman lisää luksusta. 

Saapuessanne hotellille, huoneessa odottaa pullo kuohuvaa ja suussa sulavia macarons-keksejä.

Aamulla saatte nauttia rauhallisen aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna. Majoituspakettiin kuuluu vielä myöhäinen huoneen luovutus klo 14, joten kiirettä ei sen vuoksi tarvitse pitää.

Lue lisää Romance-majoituspaketista täältä.

Mon Rêve d'Amour -blogin Sarah on käynyt miehensä kanssa tutustumassa Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan Clarion Hotel Helsingin sviittiin ja romanssipakettiin. Lue Sarahin kokemuksista täältä.


Kuva: Valo Films / Hääblogipäivä 2.0

Kuva: Valo Films / Hääblogipäivä 2.0

Aiotteko viettää hääyön hotellissa vai jossain muualla? 
Millaiset kriteerit teillä on hääyön majoitukselle?


P.S Blogin Instagram-tililtä @bridelisablog löydät kohokohdista videoesittelyitä tästä ja monista muista sviiteistä, joihin olen päässyt tutustumaan. Käy ehdottomasti katsomassa nekin!

Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3