KUVAUSSEINIEN TOP 3 TYYLIT


Kuvausseinä on hauska ohjelmanumero häissä ja juhlissa. Kuvausseinä voidaan toteuttaa monella tapaa. Vieraat voivat itse ottaa kuvia seinän edessä tai vieraiden kuvaaminen voidaan antaa valokuvaajan tai häätiimiläisen tehtäväksi. 

Suosittua on käyttää polaroid-kameroita, jolloin kuvia voidaan hyödyntää esimerkiksi vieraskirjassa. Tosin Polaroid-kamerat ja filmit maksavat jonkin verran. Jos budjetissa on tarvetta pihistää, tämä on helppo siirtää pihistyslistalle ja kuvat voi  hyvin ottaa juhlaan palkattu valokuvaaja. Toisaalta Polaroid-kamerat ovat sen verran suosittuja, että jälleenmyynti todennäköisesti ei tule olemaan ongelma häiden jälkeen.

Kuvausseinän edessä otettu valokuva on kiva muisto niin hääparille kuin vieraillekin.

Tähän postaukseen olen kerännyt ideoita erilaisista kuvausseinistä. Muutamilla häämessuilla inspiroituneena, kolme teemaa on noussut eniten siellä esiin.Kuvausseinien TOP 3 tyylit


1. Kukat


Kukat kuuluvat lähes jokaisiin häihin. Ovatko ne isossa vai pienemmässä roolissa, on täysin hääparin asia. Kimpun, vieheen ja pöytäasetelmien lisäksi kukkia nähdään paljon kuvausseinissä ja kaarissa. Kukkasin koristeltu kaari toimii vihkikaaren lisäksi oikein hyvin myös kuvauspaikkana.

Kukat voivat olla aitoja tai tekokukkia. Tekokukista kukkaseinän voi tehdä itse, mutta oikeiden kukkien kanssa suosittelen ehdottomasti kääntymään ammattilaisten puoleen. Kukkaseinän rakentamiseen menee tietysti paljon aikaa, mutta myös kukkien kestävyyttä ajatellen luottaisin tehtävän ammattilaiselle.


Kuvassa kanssani ihanat bloggaajat Sarah ja Jannica.

Mon Rêve D'Amour -blogin Sarahin ja miehensä Kerkon tekemää kukkaseinää on mahdollista vuokrata omiin juhliin. Seinän on voinut bongata Love me do -häätapahtumasta. Lue lisää tästä.
Maison Helsingin upea kukkaseinä on tehty silkkikukista. Seinää on mahdollisuus vuokrata.

Tämän upean kukkaseinän toteutti Järvenpään Kukkatalo häätapahtumaan Hotel Sveitsiin.
Dalis Interior myy ja vuokraa erikoismuovista tehtyjä jättiläiskukkia ja kukkaseiniä.
Häätapahtuma Hello Lovessa kuvausseinä toteutettiin kukista, valonauhoista ja läpikuultavasta kankaasta. Tämä on helppo toteuttaa myös itse ja sopii pieneenkin budjettiin.

Tämä upea kaari on Lahdessa palvelevan Kukkakauppa Villiviinin Eijan taidonnäyte.
Tämän upean kaaren pystyi bongaamaan Jyväskylä Bridal Fairissa. Häät-lehden osaston visuaalisesta ilmeestä vastasi Juhlasuunnittelija Saara Karjalainen, Ilon Juhlat.
Myös tämä kaunis kaari toteutettiin Jyväskylä Bridal Fairiin, S-Saniaisen osastolle.


Somistus: MEvent weddings/Kuva: Camilla Bloom/ Häät-lehti /Love me do


Kuvauspaikan kanssa saa käyttää luovuutta. Esimerkiksi kukin koristeltu rottinkituoli voi olla näyttävä katseenvangitsija ja täydellinen kuvauspaikka. Tässä tuoli on somistettu trendikkäillä kuivakukilla.


2. Makrameet


Boho ja rentous ovat tuoneet häiden somistukseen taidokkaat makramee -työt. Niitä on nähty niin tuolien koristeena kuin korvakoruissakin. Upea makramee on täydellinen kuvausseinäksi kuin vihkipaikkaakin koristamaan.
Tämän upean makrameen bongasin viime tammikuun Mennään naimisiin -häämessuilta. Tämä luomus on ShinyKnotin valikoimasta.
Tämä upeus taisi tulla vastaan jo aivan ensimmäisillä Love me do messuillani ja valitettavasti tekijää minulla ei ole tiedossa. Saa ilmiantaa kommenteissa, jos tiedät kuka tämän on taituroinut.


3. Ilmapallot

Ilmapallot eivät ole yhtä kuin lasten juhlat. Ilmapalloista tehdyt asetelmat voidaan toteuttaa myös tyylikkäästi ja häiden tyyliin sopivasti.

Tässä muutama esimerkki, miten voitte lähteä rakentamaan kuvausseinää ilmapalloista.


Tämän upean osaston toteuttivat Juhlakirsikka sekä Vaihmalan Hovi yhdessä Tampereen Häämessuille.
Myös kokonainen seinä on mahdollista rakentaa ilmapalloista. Tämän seinän toteutti häätapahtumaan Hotel Sveitsiin Helsingin Ilmapallokauppa.


Mikä näistä sopisi parhaiten teidän häiden teemaan?
Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3