TRENDIKKÄÄN HÄÄKATTAUKSEN ELEMENTIT

Häihin valittu teema tai tyyli tulee usein eniten esiin juuri kattauksessa. Kun kattaus on rakennettu hyvin, ei juhlatila paljon muuta koristetta usein edes kaipaa. 

Häämessut ovat todella hyvä paikka lähteä etsimään inspiraatiota. Monilla messuilla järjestetään kattauskilpailuita, joissa kattaukset ovat loihtineet hääsuunnittelijat sekä muut hääalan palveluntarjoajat. Nämä ovat hyviä paikkoja myös kartoittaa eri toimijoiden tyyliä ja löytää juuri ne teidän häihin sopivimmat tekijät.

Millaisilla elementeillä tämän hetken trendikkäät kattaukset rakentuvat? Seuraavat viisi elementtiä nousi esiin tämän vuoden häämessuilla.

5 elementtiä, joiden avulla rakennat trendikkään kattauksen


1. Kultaiset yksityiskohdat
Kultaiset aterimet ovat olleet jo pidempään yksi trendikkään kattauksen avaimista. Nyt kultaa saa ripotella myös muualle kattaukseen; kynttilöihin, paperituotteisiin, lautasen reunoihin ja jopa pöytäliinaan.


Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea


Havu ja Helmi

Puine

Teiskon ViiniKämmenkukka & Kiviojan Helmi. Aterimet Bloomingville Interiors.

Epaalan Anselmi


2. Teemaan sopivat paikkakortit
Paikkakorttien ei tarvitse olla vain paperikortti lautasen vieressä. Kiedo kortti viinilasin jalkaan tai lautasen ympärille. Paikkakortin ei tarvitse olla myöskään perinteinen paperinen. Yhtä hyvin vieraan nimen voi raapustaa lehdelle tai puulle. Myöskin vanerista tehdyt nimikyltit jatkavat edelleen suosiotaan ja siitä jää kiva muisto myös vieraalle.


Sari Loves Art


Havu ja Helmi


Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea


Havu ja Helmi


Ihana Kukkanen


Puine


3. Värjätyt ja kuivatut kukat sekä koristelehdet
Erilaiset värjätyt kukat ja koristelehdet ovat löytäneet tiensä hääkattauksiin. Trendikkään koristelehden voit tehdä vaikka paperista tai kankaasta, mikä vain teidän tyyliin sopii parhaiten. Myöskin kuivakukat ovat todella trendikkäitä ja niitä voidaan käyttää myös tuoreiden kukkien kanssa yhdessä.
Annen Party&Deco ja Pitopalvelu Muru


Villisilkki
I love party -juhlapalvelut & Pitopalvelu Misteli


To you - Flowers and More


To you - Flowers and More


4. Luonnonmateriaalit
Suomalaiset ovat luonnonläheistä kansaa ja se saa näkyä. Luonnonmateriaaleista rakennatte kattaukseen vaikka mitä; köynnökset, servettirenkaat, puukiekot. Anna mielikuvituksen lentää.


KP Catering


Vaarunhovi


5. Pöytäliinat
Kattaukseen saadaan aivan uudenlaista ilmettä, kun perinteinen valkoinen pöytäliina vaihdetaan ilmeikkäämpään liinaan. Ruskean ja harmaan eri sävyt toimivat hyvin. Myös mustalla liinalla saat aikaan todella upean ja näyttävän kattauksen eikä glitterikään koskaan huono vaihtoehto ole!


Juhlatarvike


I love party -juhlapalvelut & Pitopalvelu Misteli


Puine

Teiskon ViiniKämmnekukka ja Kiviojan Helmi

Näkyykö nämä trendit teidän kattauksessa?

Kommentoi ja jaa postaus myös muille, jos inspiroiduit tästä!Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3