KIITÄ KAASOA KAKULLA

 Kaupallinen yhteistyö


Häiden järjestelyssä tai viimeistään hääpäivänä kaasoilla ja bestmaneilla on iso rooli päivän ja juhlan onnistumisessa. Vaikka näitä tehtäviä ei otetakaan vastaan lahjojen takia, on heitä hyvä jollakin tavalla muistaa ja kiittää panostuksesta hääparin tärkeään päivään.

Lähdin jo syksyllä miettimään kaasoilleni pieniä lahjoja. Haluan antaa kaasoilleni lahjan, joka tulee oikeasti käyttöön. Ei sellaista, joka laitetaan kaapin perukoille heti häiden jälkeen ja unohdetaan sinne. Koska kaasoja on kolme, suhteellisen edullinen hintakaan ei haittaisi eli kovin montaa satasta ei saisi rahaa mennä.

Erilaiset lahjakortit kävivät mielessäni, mutta kuitenkin ne tuntuivat liian persoonattomilta vaihtoehdoilta. Halusin lahjan olevan sellainen joka sopii juuri heille ja heidän arvoihinsa. Halusin, että kaasojen lahjat olisivat kaikilla erilaiset, ollen kuitenkin samanlaiset. Tiedät mitä tarkoitan.

Tammikuun Love me do -messuilla sain testiin Luonkosin öljypuhdistuskakun. Kakku on viime syksynä tullut markkinoille ja oli minulle täysin uusi tuttavuus.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olen ollut myyty tälle kakulle ja ihonpuhdistuksesta on tullut joka iltainen arjen luksushetki.
Kakulla kasvot puhtaaksi


Luonkosin takana on kourallinen naisia, jotka ovat kehittäneet tämän ihonpuhdistustuotteen. Kakut valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Naantalissa, käsin ja rakkaudella.

Tammikuussa testiin saamani kakku on Rebirth, joka on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Oma ihoni on kesäaikaa lukuunottamatta todella pintakuiva, enkä ole löytänyt vielä sellaista kosteusvoidetta, jolla saisin ihon hilseilyn kokonaan loppumaan.

Tässä tuotteessa minua kiehtoo sen erilaisuus verrattuna aikaisempiin ihonhoitotuotteisiini. Rebirthin huumaava kaakaoinen tuoksu on myös sellainen, joka tekee ihonpuhdistuksesta ihanaa ja sitä arjen luksusta. Ja se tunne mikä iholle jää. Iho ei kiristä tippaakaan, päin vastoin. Kakku sisältää manteliöljyä, joka hoitaa ihoa. Tämän ansiosta olen voinut lopettaa kosteusvoiteiden käytön. Todellinen 2 in 1 tuote.
Nyt sain testiin Healing-kakun, joka on tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle. Luonkosin Piritta suositteli tätä kakkua kesää ajatellen, muun muassa kiiltoa poistamaan.

Tuote sarjan kolmas kakku on Radiant, joka sopii kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergisille.

Kaikkien kakkujen salaisuus piilee niiden sisältämissä hyvissä rasvahapoissa, vitamiineissa sekä antioksidanteissa. Kakut ovat siis täynnä erilaisia tehoaineita. Lue kakuista lisää TÄSTÄ.
Miksi kakku sopii täydellisesti kaasoilleni lahjaksi?


⬦ Öljypuhdistuskakku on 100% luonnonmukainen, vegaaninen ja kotimainen tuote. Sopii kaasojeni arvohin, check.

⬦ Kaikki kaasoistani puhdistavat ihonsa eli todellakin käyttötuote, joka ei jää kaappiin, check.

⬦ Kakkuja on kolme erilaista, joista jokaiselle kaasolle löytyy omaan ihotyyppiin sopiva. Eli lahjat ovat hieman erilaiset, mutta kuitenkin samat, check. 

⬦ Kakku maksaa noin 30 euroa eli sopii hyvin budjettiin, check.
Aluksi hieman epäilin ajatuksiani, voiko kaasoille antaa lahjaksi ihonhoitotuotteita? Ei ihan perinteisin lahjavalinta. Hääcrew -illassa kaasoni huomasivat minun kakkuni ja he olivatkin siitä kiinnostuneita. Hölmönä vielä paljastin, että olen harkinnut heille sellaiset ostaa. Ihme lörppäsuu minäkin.

Lopulta päätös asiasta olikin helppo, kun minulle tarjoutui tilaisuus tehdä yhteistyötä Luonkosin ja näiden ihanien kakkujen kanssa. Nämä todellakin ovat huippu hyvä kaasolahja!
Sopiiko sinun mielestä ihonhoitotuotteet kaasolahjaksi? 
Millainen on hyvä kaasolahja? 
Millaisia muistamisia olet itse saanut kaasona toimiessasi?ps. Kaasolahjat osa 2 on myös tulossa. Ja sen lörppäsuu pitää visusti kaasoilta salassa aina hääpäivään asti. Toivottavasti!

Lue lisää;Ei kommentteja

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai muita ajatuksia? Vastaan sinulle mielelläni <3